Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
22.07.2021, 18:06

Το Sweet Nolan έχει στα σκαριά ο Σωτήρης Κοντιζάς – Το deal με τη Wolt

Το Sweet Nolan έχει στα σκαριά ο Σωτήρης Κοντιζάς – Το deal με τη Wolt

Το ζαχαροπλαστείο Sweet Nolan, το οποίο σχεδιάζει να ανοίξει κοντά στο all time classic Nolan, προανήγγειλε ο Σωτήρης Κοντιζάς μέσω της Wolt, στέλνοντας ένα “online γράμμα” στους χρήστες της πλατφόρμας.
Ο γνωστός chef μοιράστηκε μαζί μας και σκέψεις τους σχετικά με το πόσο επηρέασε η πανδημία τον τρόπο που παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας.
«Σήμερα, αν έχουμε να κρατήσουμε κάτι καλό από τις σερί καραντίνες που ζήσαμε αυτόν τον ενάμιση χρόνο είναι η εξοικείωσή μας με το να έρχονται πράγματα σπίτι μας.
Να νιώθουμε εμπιστοσύνη να τα παραγγείλουμε, να έχουμε επαρκείς επιλογές και τελικώς και το επιθυμητό αποτέλεσμα.»… «Το αποτέλεσμα ήταν να αποκτήσουμε όλων των ειδών τις επιλογές για φαγητό στο σπίτι -όχι μόνο πίτσες, μακαρονάδες και σουβλάκια.»
Υπογραμμίζει δε, το ότι νέα delivery project γεννήθηκαν μέσα στη καραντίνα όπως το Kobra Coffee & Tost, το Sushi Lunchi και το δικό το P.S Luncheon, επισημαίνοντας ότι έγιναν στα πλαίσια πειραματισμού και εξέλιξης.