Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
21.07.2021, 16:33

OHJA! Paros: Το Oyster Bar που περνάει το fine dining στο επόμενο στάδιο

OHJA! Paros: Το Oyster Bar που περνάει το fine dining στο επόμενο στάδιο

Με φόντο την παραλία του Αγίου Δημητρίου στη Νάουσα βρίσκεται το Ohja!, ένα καλά κρυμμένο γαστρονομικό καταφύγιο της Πάρου. Ένα παλιό πέτρινο σπίτι μετατράπηκε σε σύγχρονο Oyster Bar, ανοίγοντας τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2021, ως αδελφικό project των Sophia Luxury Suites στη Σαντορίνη, με έναν και μοναδικό στόχο: Να αφηγηθεί τη δική του γαστρονομική ιστορία προσφέροντας τα καλύτερα θαλασσινά και ψάρια με σεβασμό προς τις πρώτες ύλες, σε ένα περιβάλλον που δημιουργεί μια εμπειρία από μόνο του. Το Ohja! Paros φιλοξενεί μια μοναδική εκδοχή ελληνογαλλικού fine dining και cocktail pairing, βασισμένη στα φρούτα της θάλασσας που ολοκληρώνεται με μια πλήρη λίστα αποσταγμάτων, κρασιών και ποτών. Και αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα τι σημαίνει το όνομα του εστιατορίου, απλά πρέπει να περιμένετε μέχρι να ζήσετε την πρώτο σας Ohja! στιγμή!

Το Menu υπογράφει ο Νικόλαςο Πυλαρινός
Ο Executive Chef του Ohja! Paros Νικόλαος Πυλαρινός παραδέχεται ότι το Ohja! είναι το μέρος που ενσαρκώνει τον ίδιο τον λόγο που ήθελε να γίνει αρχικά chef: να βρεθεί να εκπαιδεύεται στο Παρίσι και να εργάζεται σε κορυφαία εστιατόρια στη Γαλλία και την Ελλάδα.