Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
16.07.2021, 14:09

Νέο project του Λιβανέζου Ralph Yazbek στο Κολωνάκι

Νέο project του Λιβανέζου Ralph Yazbek στο Κολωνάκι

Στην αξιοποίηση ενός νέου ακινήτου στο κέντρο της Αθήνας ετοιμάζεται να προχωρήσει η λιβανέζικη εταιρεία, YHE Hotel Establishment, με επικεφαλής τον Ralph Yazbek, η οποία, πριν από μερικούς μήνες, εξασφάλισε το πράσινο φως για τη μετατροπή του ιστορικού κτιρίου της Χ.Α.Ν., στην οδό Ακαδημίας 36 (στη διασταύρωση με την οδό Ομήρου), σε πέντε αστέρων ξενοδοχείο.

ΚΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΑΝ
Και αυτή τη φορά, η λιβανέζικη εταιρεία πρόκειται να πραγματοποιήσει εργασίες σε ακίνητο της Χ.Α.Ν. Πρόκειται για το κτίσμα που υπάρχει στην οδό Αναπήρων Πολέμου 3 στο Κολωνάκι, όπου ζούσε η οικογένεια του Αντώνιου Στεφανόπολι και η κόρη του Ιωάννα, που υπήρξε η πρώτη γυναίκα φοιτήτρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1890. Το ακίνητο, λοιπόν, όπου διέμενε η Ιωάννα Στεφανόπολι και δώρισε στη Χριστιανική Αδελφότητα Νέων (X.A.N.), βρίσκεται στην κυριότητα της YHE Hotel και συγκεκριμένα της συνδεδεμένης με αυτήν, Omirou Hotel Associates. Σε αυτή τη φάση, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει πρόδρομες εργασίες και γεωτεχνικές έρευνες, με στόχο να εξετάσει τη στατικότητα του ακινήτου και άλλα δεδομένα.

ΕΧΕΙ...ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
Ο Ralph Yazbek έχει…κυκλώσει το κέντρο της Αθήνας. Απέναντι από το κτίριο στην Ακαδημίας 36, που ενοικιάζει η YHE Hotel Establishment, βρίσκεται το άλλο ξενοδοχείο της, που ήδη λειτουργεί, το Αcademia of Athens, επί της οδού Ακαδημίας 38.

Πηγή: BnB Daily