Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
12.07.2021, 10:02

Lot51: Μετά τον Cold Brew καφέ λανσάρει την Tropiki – Νέο σημείο για take away & delivery

Lot51: Μετά τον Cold Brew καφέ λανσάρει την Tropiki – Νέο σημείο για take away & delivery

Ενισχύει την παρουσία του στην ελληνική εστίαση το all day bar, Lot 51, λανσάροντας την αρωματική session IPA μπύρα, Tropiki, σε συνεργασία με την gipsy brewery, Strange Brew Athens.
"H μπύρα μας είναι διαθέσιμη εδώ και περίπου 15 ημέρες στο Lot 51 και ο στόχος μας είναι να διατεθεί σε περισσότερα σημεία HoReCa", αναφέρει στο horecaopen.com o Κώστας Σπηλιόπουλος, που μαζί με τους Σπύρο Λάππα και Παναγιώτη Ζωτιάδη, δημιούργησαν το Lot 51 στην πλατεία Βραζιλίας, στα Ιλίσια.
"Για την παραγωγή της, συνεργαστήκαμε με τους νομάδες ζυθοποιούς, Strange Brew Athens, που και αυτοί, όπως και εμείς, είναι στο ξεκίνημά τους και θέλαμε να τους στηρίξουμε. Η συνταγή δημιουργήθηκε από κοινού, ενώ η εμφιάλωση γίνεται στην Χίο. Η πρώτη παραγωγή ήταν στον 1 τόνο και ανάλογα με τη ζήτηση, υπάρχει δυνατότητα να αυξηθεί".

Νέος χώρος εμφιάλωσης για τον Cold Brew

Αυτό όμως δεν είναι το πρώτο προϊόν που βγάζει το Lot 51, μιας και εδώ και περίπου δύο μήνες έχει εμφιαλώσει σε cans των 230ml, καφέ cold brew, τον οποίο έχει τοποθετήσει και σε περίπου 8 Speciality Coffee Shops.
"Μας αρέσει να ακολουθούμε τάσεις του εξωτερικού. Το cold brew είναι μια τάση που στην Ελλάδα δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστή", εξηγεί, υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι να τοποθετηθεί σε περισσότερα Speciality Coffee Shops.
"Θέλαμε η συσκευασία να είναι τέτοια, που να δίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, να διατηρεί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, αλλά και να μπορεί να προωθηθεί εύκολα στα κατάλληλα σημεία".
Η εμφιάλωση γίνεται στο Lot51, ενώ η αυξημένη ζήτηση οδήγησε τους founders να δημιουργήσουν ανεξάρτητη μονάδα εμφιάλωσης κοντά στο μαγαζί.
"Στόχος μας δεν είναι τόσο να αυξήσουμε την παραγωγή, όσο να διατηρήσουμε την ποιότητα του προϊόντος σε κάθε μέγεθος”.
Σημειώνεται ότι η ομάδα του Lot51, θα εστιάσει στο ready to drink beverage, με την παραγωγή και ανάπτυξη σημείων.

lot51 coldbrew

Ανανεώνει το menu

Επιπλέον, στα άμεσα σχέδια είναι και η δημιουργία ενός νέου χώρου, κοντά στο Lot 51, το οποίο θα λειτουργεί μόνο για delivery και take away και θα έχει και ζυμωτήριο για τις ζύμες αργής ωρίμανσης, όπως επίσης και η ανανέωση του menu με νέες γεύσεις, που θα είναι σε street και comfort style.
"Όλα αυτά θα τα ξεκινήσουμε από Σεπτέμβριο, με την προϋπόθεση ότι δεν θα ξανακλείσει η εστίαση".

Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.