Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
09.07.2021, 11:51

Σε κτίριο κατοικιών μετατρέπεται πρώην ξενοδοχείο

Σε κτίριο κατοικιών μετατρέπεται πρώην ξενοδοχείο

Με την αγορά ξενοδοχείων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας να τείνει να εμφανίσει κορεσμό, νέα projects αρχίζουν σιγά-σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους σε συνοικίες πέριξ του αθηναϊκού down town.
Έτσι, στην οδό Τενέδου και Αγ. Zώνης στην Κυψέλη, η εταιρεία, Euroasset Κτηματική, προχωράει στην αλλαγή χρήσης από ξενοδοχείο σε τετραώροφο κτίριο κατοικιών με ισόγειο κατάστημα,

IN BRIEF - PROJECT
Βρίσκεται σε οικόπεδο εμβαδού 227 τ.μ.
Διαθέτει μέγιστη συνολική επιφάνεια δόμησης 815 τ.μ.

Το συγκεκριμένο κτίριο, που λειτουργούσε ως ξενοδοχείο δύο αστέρων με δυναμικότητα 24 δωματίων και 43 κλίνες, ανήκε στην Εθνική Τράπεζα και είχε βγει προς πώληση προς €820 χιλ. το 2019.

Ευνοημένη η Κυψέλη από τη γραμμή 4 του Metro
H Κυψέλη ανήκει στις περιοχές, όπου οι τιμές εκτιμάται ότι θα ενισχυθούν, λόγω της κατασκευής της πρώτης φάσης της Γραμμής 4 του Μετρό Άλσος Βεΐκου-Γαλάτσι.
Στην περιοχή, σε ορισμένες συνοικίες, υπάρχουν ακίνητα που πωλούνται προς €1χιλ/τ.μ., κάτι που εκτιμάται ότι θα αλλάξει, λόγω και της σταδιακής επιστροφής του τουρισμού και των βραχυχρόνιων ενοικιάσεων. Γενικότερα, η Κυψέλη, που ανήκει στο πλέον πυκνοκατοικημένο τμήμα του κέντρου της Αθήνας, θα δεχτεί σημαντική ώθηση, όταν συνδεθεί με το μετρό.

Πηγή: BnB Daily