Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
09.07.2021, 11:44

Έρχεται στην Ελλάδα το Radisson Individuals – Ανοίγει στο Κολωνάκι το 2022

Έρχεται στην Ελλάδα το Radisson Individuals – Ανοίγει στο Κολωνάκι το 2022

Μια ακόμα προσθήκη στο ξενοδοχειακό του portfolio πραγματοποιεί το Radisson Hotel Group στην ελληνική αγορά, ενσωματώνοντας το πρώτο νέο μέλος της Radisson Individuals, το Anda Hotel Athens, στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου.
Πιο συγκεκριμένα, η νέα προσθήκη στο portfolio, Radisson Individuals, που αποτελεί το νέο συμπληρωματικό σήμα στο σύνολο των brands του ομίλου που λανσαρίστηκε στην Ευρώπη το 4ο τρίμηνο του 2020, σηματοδοτεί την πρώτη ιδιοκτησία της Radisson Individuals στην Ελλάδα.

"ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ"
Όπως είχε τονίσει στο BnB Daily o Elie Milky, Αντιπρόεδρος, αρμόδιος για την Ανάπτυξη στην Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και Τουρκία, το πλάνο επέκτασης του Radisson Hotel Group στην Ελλάδα,  συνεχίζεται κανονικά,  χωρίς μεταβολή παρά την πανδημία. “Όχι απλώς δεν έχει ανακοπεί, αντιθέτως, έχει ενδυναμωθεί περαιτέρω η δέσμευσή μας προς την κατεύθυνση υλοποίησής του”, αναφέρει, τονίζοντας ότι το άνοιγμα του νέου Radisson Blu Resort στην Σαντορίνη, το οποίο έχει προγραμματιστεί εντός του καλοκαιριού, σηματοδοτεί και την εν λόγω υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης στην ελληνική αγορά. “Ήδη, έχουμε ανακοινώσει την είσοδό μας από το προηγούμενο έτος, με τη λειτουργία δύο ξενοδοχειακών μονάδων στην Αθήνα και την Κρήτη”, ανέφερε.

Anda Hotel Athens a member of Radisson Individuals 1 1

ANDA HOTEL ATHENS
Το Anda Hotel Athens, μέλος της Radisson Individuals, που θα ανοίξει για το κοινό και τους επισκέπτες στο δεύτερο τρίμηνο του 2022, θα είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, το μοναδικό επώνυμο boutique ξενοδοχείο στην οδό Βουκουρεστίου, το οποίο, πρόκειται να στεγαστεί σε ένα πρώην δημόσιο κτίριο της δεκαετίας του 1960, που ανακαινίστηκε από το βραβευμένο ελληνο-σουηδικό αρχιτεκτονικό γραφείο, OOAK Architects.
Το επταώροφο ξενοδοχείο θα διαθέτει 24 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένης και μιας προεδρικής σουίτας. Όλα τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί με υλικά υψηλής ποιότητας που προέρχονται από την Ελλάδα, ενώ ακόμη, το ξενοδοχείο ενσωματώνει πράσινη πρόσοψη, που λειτουργεί ως φίλτρο μόνωσης και ιδιωτικότητας από το εξωτερικό περιβάλλον της πόλης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Το ξενοδοχείο θα προσφέρει στους επισκέπτες του:

  • Μοντέρνο εστιατόριο και μπαρ στο ισόγειο
  • Αίθουσα πρωινού στον ημιώροφο
  • Ρrivate dining υπηρεσίες


MILKY: ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ Ν. ΕΥΡΩΠΗ & ΜΕΣΟΓΕΙΟ
"Ανταποκρινόμενοι στις νέες τάσεις και απαιτήσεις του κλάδου, που διαρκώς μεταβάλλεται και εξελίσσεται, δημιουργήσαμε το νέο σήμα, Radisson Individuals, θέλοντας έτσι, να απαντήσουμε στις νέες ανάγκες των επισκεπτών και των συνεργατών μας. Η Radisson Individuals συμπληρώνει τέλεια την ομπρέλα των εννέα ξεχωριστών brands του Ομίλου, επιτρέποντας έτσι, να ενδυναμώσουμε περαιτέρω την παρουσία μας στην Ν. Ευρώπη, την Μεσόγειον όσο και στην ευρύτερη περιοχή πέραν αυτής", σημείωσε ο Elie Milky, Αντιπρόεδρος του Radisson Hotel Group και αρμόδιος για την Ανάπτυξη.

Anda Hotel Athens a member of Radisson Individuals Elie Milky RHG Kamal Nazha GLI at Contract Signing 1 1
Elie Milky, Αντιπρόεδρος, Radisson Hotel Group και αρμόδιος για την Ανάπτυξη, Kamal Nazha, Διευθύνων Σύμβουλος, GLI Capital


GLI: ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Από την πλευρά του, ο Kamal Nazha, Διευθύνων Σύμβουλος της GLI Capital, τόνισε ότι, "δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για την GLI Capital, να αποδείξει τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα, μιας χώρας που έχει επιδείξει ισχυρά θεμέλια σε αυτή τη βιομηχανία. Σε συνέχεια της επιτυχούς υλοποίησης του project δημιουργίας πολυκατοικιών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιο μας, αναλαμβάνοντας το πρώτο μας ξενοδοχείο".

Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.