Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
06.07.2021, 11:07

Το Christergior είναι το νέο boutique hotel στο κέντρο της Αθήνας

Το Christergior είναι το νέο boutique hotel στο κέντρο της Αθήνας

Ένα νέο boutique hotel στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται στα σκαριά, καθώς, παρά τις ανησυχίες που προκαλεί η νέα μετάλλαξη της πανδημίας, οι παράγοντες της αγοράς ποντάρουν σε rebound του τουρισμού. Έτσι, η εταιρεία Christergior Ξενοδοχειακή και Ακινήτων, που ανήκει στην οικογένεια Κουκοβίνου, έλαβε το πράσινο φως, για την αποκατάσταση και ανακαίνιση διατηρητέου και αλλαγή χρήσης σε ξενοδοχείο, κτιρίου που βρίσκεται στα Πετράλωνα.

IN BRIEF - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Τοποθεσία: Πάδοβα και Τριών Ιεραρχών, Πετράλωνα
Οικόπεδο: 126 τ.μ.
Εμβαδόν δόμησης: 252 τ.μ.
Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο

Επιστροφή της χρήσης κατοικίας στο κέντρο

Σύμφωνα με αναλυτές, η χρήση κατοικίας επιστρέφει στο κέντρο και αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο, έστω και με ηπιότερους ρυθμούς, σε σχέση με την περίοδο πριν από την πανδημία, η τάση της μετασκευής κενών κτιρίων σε κατοικίες έχει επιστρέψει. Κι αυτό, όχι μόνο λόγω της βελτίωσης των προοπτικών του ελληνικού real estate στην εποχή μετά την πανδημία, αλλά κι εξαιτίας της σταδιακής μετατροπής της ελληνικής πρωτεύουσας σε τουριστικό προορισμό για όλο τον χρόνο, στόχο που υπηρετεί και η Μητροπολιτική Παρέμβαση στο Ελληνικό), την απουσία κατοικιών με ποιοτικά χαρακτηριστικά στο κέντρο της Αθήνας και βέβαια, τις χαμηλές τιμές των ελληνικών ακινήτων.

Πηγή: BnB Daily