Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
05.07.2021, 18:19

Μπαξεβάνης: "To Ark θα γίνει αμιγώς για εμβολιασμένους"

Μπαξεβάνης: "To Ark θα γίνει αμιγώς για εμβολιασμένους"

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε μέσα από την εκπομπή του Mega ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, λέγοντας ότι ο κόσμος πρέπει να υπάκούσει στα μέτρα, για να απαλλαγχθούμε από την πανδημία.
"Δεν υπάρχει φόβος δυσφήμισης. Στο Ark θα γίνει αμιγώς για εμβολιασμένους. Ο καθένας πρέπει να είναι υπεύθυνος στον τομέα του".
Ερωτηθείς για ένα εκ των βασικότερων προβλημάτων του κλάδου, της έλλειψης προσωπικού, θέμα στο οποίο έχει αναφερθεί και ο Λευτέρης Λαζάρου, ο ίδιος τονίζει ότι «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στην εστίαση και είναι πολύ δύσκολη η διαχείριση της πανδημίας. Έχουμε μεγάλη έλλειψη προσωπικού. Φανταστείτε να έχουμε και άρνηση να εμβολιαστούν. Αν διώχνουμε και προσωπικό επειδή δεν εμβολιάστηκαν τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα".

"Πρέπει να ακούμε τους ειδικούς
Επιπλέον ο κ. Βαξεβάνης στάθηκε και στην σημασία του εμβολιασμού τόσο για τους πελάτες, όσο και για το προσωπικό.
"Για να απαλλαχτούμε πρέπει να είμαστε οργανωμένοι και να ακούμε τους ειδικούς. Εμείς σαν εστιάτορες δεν είμαστε αστυνομικοί. Ακόμα και οι αστυνομικοί είδαμε ότι δεν μπορούσαν να ελέγξουν τον κόσμο. Εμείς έχουμε να κάνουμε με πελάτες. Πάνω από όλα πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο γιατί πρέπει να κάνει το εμβόλιο. Και στους υπαλλήλους μας πρέπει να πείσουμε τον κόσμο γιατί έχουμε να κάνουμε με πολλούς πελάτες. Αν σε ένα χώρο έχουμε 500 άτομα πρέπει να είμαστε όλοι προφυλαγμένοι".