Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
30.06.2021, 09:58

ΟΜΙΛΟΣ CHC: Ολοκληρώθηκε το deal εξαγοράς του πρακτορείου Λιντς

ΟΜΙΛΟΣ CHC: Ολοκληρώθηκε το deal εξαγοράς του πρακτορείου Λιντς

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγοράς και πλήρους ενσωμάτωσης του ταξιδιωτικού πρακτορείου ΛΙΝΤΣ στον Όμιλο CHC.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια διαδικασία που είχε δρομολογηθεί την τελευταία περίοδο στο πλαίσιο του επιχειρησιακού πλάνου στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου, η οποία, όπως αναφέρουν πηγές με γνώση, του προσφέρει σημαντικά και ουσιώδη συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Επέκταση του Ομίλου με δύο παραρτήματα στην Αθήνα
Η κίνηση αυτή, έρχεται σε συνέχεια της επέκτασης του Ομίλου με τη λειτουργία δυο παραρτημάτων στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Μητροπόλεως 26-28, απέναντι από το ξενοδοχείο Electra Palace και στο κέντρο του Πειραιά στην οδό Κολοκοτρώνη 89, μέσω των οποίων διευρύνεται το δίκτυο και βελτιστοποιείται η επαφή με νυν αλλά και υποψήφιους πελάτες - συνεργάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Χνάρης: Κινούμαστε βάση προγραμματισμού
«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το επιχειρησιακό πλάνο του Ομίλου CHC εξελίσσεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, παρά τα πρωτοφανή δεδομένα που η πανδημία έχει δημιουργήσει στον κλάδο του τουρισμού, διεθνώς. Εξακολουθούμε να ανοίγουμε νέους ορίζοντες, να διευρύνουμε το πεδίο δράσης μας, να καλλιεργούμε τις κατάλληλες συνθήκες που μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για την επόμενη μέρα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής και Ιδρυτής του Ομίλου CHC - Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. Ζαχαρίας Α. Χνάρης.

Πρεσβευτής γαστρονομίας
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Executive Chef της εταιρείας Γιώργος Μακρής, στέλεχος της Chnaris HMDC, τιμήθηκε με τον τίτλο του Πρεσβευτή της Ελληνικής γαστρονομίας για το 2021. Μια διάκριση που έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και καθιστά τον Γιώργο Μακρή Πρεσβευτή της Ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό, με σκοπό να ενισχύσει την ελληνική γαστρονομία σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Ελληνική Γεύση Πέρα Από Τα Σύνορα».