Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
22.06.2021, 12:00

Ποια είναι τα τρία νέα ξενοδοχεία 5* στη Μύκονο

Ποια είναι τα τρία νέα ξενοδοχεία 5* στη Μύκονο

Με τις προοπτικές να βελτιώνονται για τον ελληνικό τουρισμό, εντείνονται και οι επενδύσεις σε ξενοδοχεία, ιδίως σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως η Μύκονος. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του BnB Daily, το πράσινο φως εξασφάλισαν τρεις νέες πεντάστερες ξενοδοχειακές μονάδες στο νησί των Ανέμων.

Τα projects

  • Το πρώτο project αφορά σε μονάδα στον Καραπέτη της Άνω Μυκόνου, που θα κατασκευάσει η εταιρεία, FLF Invest, σε οικόπεδο 9,2 στρεμμάτων, με το κτίριο να διαθέτει εμβαδόν δόμησης 1,4 χιλ. τ.μ. Ένας από τους βασικούς μελετητές του έργου είναι η εταιρεία, Κίων Μελετητική
  • Το δεύτερο project περιλαμβάνει την κατασκευή τουριστικού καταλύματος πέντε αστέρων στο Δράπανο της Μυκόνου από τη γερμανική εταιρεία, Cycladic Farms. Θα βρίσκεται σε οικόπεδο 4,1 στρεμμάτων, διαθέτοντας εμβαδόν δόμησης 528 τ.μ.
  • Ως προς το τρίτο ξενοδοχείο, που θα κατασκευάσει η κυπριακή, Y.P.Media Properties, θα διαθέτει εμβαδόν δόμησης 1.000 τ.μ.

Επενδύσεις €700 εκατ.

Εκτός από μικρότερα ξενοδοχειακά έργα, αυτό το διάστημα στην Μύκονο βρίσκονται σε εξέλιξη επενδύσεις ύψους €700 εκατ. Ενδεικτικά, στο Καλό Λιβάδι βρίσκονται στα σκαριά διαφορετικά ξενοδοχεία, προϋπολογισμού άνω των €200 εκατ.