Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
18.06.2021, 14:41

Η CHC Group συνεργάζεται με το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel 5*

Η CHC Group συνεργάζεται με το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel 5*

Μια νέα συνέργεια στον χώρο του τουρισμού ξεκίνησε για την CHC Group με το ξενοδοχείο Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel 5* της Ελούντας, που έχει ως αντικείμενο την κατ’ αποκλειστικότητα σύναψη συμβολαίων και την προώθηση πωλήσεων του καταλύματος για την επόμενη 3ετία, από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.

«Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό, Ο Όμιλος CHC συνεχίζει να αναπτύσσεται, συνεχίζει να χτίζει το μέλλον μέσα από ισχυρές και αμοιβαίως επωφελείς συνεργασίες» αναφέρει σε δήλωσή του Γενικός Δ/ντης και Ιδρυτής του Ομίλου CHC - Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τονίζοντας: «Το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel της οικογένειας Ανδριαδάκη, το πρώτο υψηλής ενεργειακής απόδοσης, οικολογικά πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, είναι ένα ξενοδοχείο που γράφει τη δική του ιστορία στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας και αποτελεί ένα άριστο παράδειγμα για το πώς η σύγχρονη αρχιτεκτονική μπορεί να δέσει με το φυσικό περιβάλλον και να οδηγήσει τον Ελληνικό τουρισμό πολλά βήματα μπροστά.».

Θυμίζουμε ότι τον Μάιο του 2021, το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel απέσπασε στα βραβεία Maria Callas 2021 στο Μονακό, τη διάκριση Hospitality 2021 για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες του.