Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
14.06.2021, 05:00

Έρχονται προνόμια για την εστίαση σε εμβολιασμένους

Έρχονται προνόμια για την εστίαση σε εμβολιασμένους

Σε ισχύ αναμένεται να τεθούν και στη χώρα μας τα προνόμια για τους πλήρως εμβολιασμένους, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να προαναγγέλλει σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Σε παρέμβασή του στις εργασίες του ψηφιακού συνεδρίου «Βeyond the Pandemic: A Radical New Approach to Health Security», ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν διασφαλίσουμε το δικαίωμα όλων των ενηλίκων στον εμβολιασμό, τότε θα ξεκινήσουμε τη συζήτηση περί διευκολύνσεων προς τους πλήρως εμβολιασμένους. Όταν τον χειμώνα μεταφέρουμε εντός τις δραστηριότητές μας, τότε θα υπάρξει ένα πολύ σημαντικό ερώτημα».

Για παράδειγμα, επισήμανε, κάποια εστιατόρια δεν αποκλείεται να επιτρέψουν την είσοδο στους εσωτερικούς χώρους τους μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους. Οπως μετέδωσε μάλιστα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, τα προνόμια στους εμβολιασμένους ενδέχεται να επεκταθούν σε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις ακόμη και γήπεδα.