Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
20.05.2021, 11:40

Το Neptune Hotels-Resort, Convention Centre & Spa ξεκινάει σήμερα τη λειτουργία του

Το Neptune Hotels-Resort, Convention Centre & Spa ξεκινάει σήμερα τη λειτουργία του

Με νέες, ανανεωμένες υπηρεσίες, εκτεταμένους εξωτερικούς χώρους και ενισχυμένα μέτρα προστασίας, το Neptune Hotels στο νησί της Κω, ξεκινά τη λειτουργία του στις 21 Μαΐου.

Για τη νέα σεζόν το 5* θέρετρο στην Κω, προσθέτει στον ήδη μεγάλο αριθμό εστιατορίων του το Umami, το νέο Ασιατικό εστιατόριο που θα εμπλουτίσει περεταίρω τις γαστρονομικές εμπειρίες και απολαύσεις των επισκεπτών του.

Επιπρόσθετα, στο κεντρικό εστιατόριο αυξάνεται η χωρητικότητα με 200 νέες θέσεις και παράλληλη επέκταση των υπαίθριων χώρων, ώστε να υπάρχει άνετη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών.

Όλες οι εμπειρίες διακοπών στο Neptune Hotels, προσφέρονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον με επικαιροποιημένα πρωτόκολλα και εβδομαδιαία τεστ Covid για το προσωπικό. Παράλληλα, οι επισκέπτες του Neptune Hotels, θα μπορούν να έχουν τη δυνατότητα διενέργειας test covid στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, οι οποίες εξυπηρετούν τις ανάγκες τους για το ταξίδι επιστροφής στη χώρα τους.