Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
19.05.2021, 19:21

Sansal Boutique Hotel: Άνοιξε από 12 Απρίλιου

Sansal Boutique Hotel: Άνοιξε από 12 Απρίλιου

Από τις 12 Απριλίου έχει ανοίξει το SanSal Boutique Hotel στα Χανιά, το οποίο διαθέτει 23 πολυτελή δωμάτια και σουίτες και infinity pool στο roof garden.

Σημειώνεται ότι το Sansal Boutique Hotel μπορεί να αποτελέσει τη βάση για εξορμήσεις γνωριμίας με την ευρύτερη περιοχή, η οποία έχει προορισμούς για κάθε γούστο, ενώ η ομάδα του ξενοδοχείου SanSal Concierge να είναι σε θέση να φροντίσει τη διοργάνωση εκδρομών στο νησί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Sansal Boutique Hotel λειτουργεί όλον τον χρόνο, προσφέροντας μια υψηλής αισθητικής διαμονή και την εμπειρία της Κρητικής φιλοξενίας σε όλους όσους ταξιδεύουν στο νησί είτε για επαγγελματικό σκοπό, είτε για διακοπές.

Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και η επικοινωνία προς ενημέρωση του κοινού για όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη σελίδα του ξενοδοεχέιου.

 

sandal1