Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
19.05.2021, 19:12

Coffee Business Forum 2021: Δωρεάν συμμετοχή για επαγγελματίες της καφεστίασης

Coffee Business Forum 2021: Δωρεάν συμμετοχή για επαγγελματίες της καφεστίασης

Δωρεάν θα είναι η συμμετοχή στο πρώτο Coffee Business Forum για τους επαγγελματίες της καφεστίασης, ιδιοκτήτες καφέ, barristi, κα.
“Θέλουμε ο νέος αυτός θεσμός να αποτελέσει χώρο συνάντησης και συζήτησης για την επόμενη μέρα. Η αγορά της καφεστίασης βγαίνει από ένα δύσκολο εξάμηνο, όπου οι επιχειρήσεις παρέμειναν κλειστές λόγω της πανδημίας και είναι υποχρέωσή μας επομένως να σταθούμε δίπλα τους και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να ακούσουν και να ακουστούν από τους θεσμικούς φορείς και από την πολιτεία”, δήλωσε ο Γιάννης Τριανταφύλλου, Διευθυντής Marketing του ethosGROUP.

Θα διεξαχθεί 28 Μαΐου στην LiveOn
Το Coffee Business Forum 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου και διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το portal coffeemag.gr και το περιοδικό Coffe&brunch μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP.
Με κεντρικό θέμα «Η καφεστίαση μετά το άνοιγμα της αγοράς» οι άνθρωποι που ασχολούνται και επιχειρούν γύρω από τον καφέ θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους, να συνομιλήσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, τις ιδέες τους, αλλά και να μάθουν για όλες τις επιχειρηματικές και τις οικονομικές εξελίξεις που συμβαίνουν εντός και εκτός συνόρων.
Στόχος του συνεδρίου είναι να αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα για τον κόσμο του καφέ και, συν τω χρόνω, να μετατραπεί αφενός σε θεσμό που θα προκαλεί και θα αναπτύσσει τις νέες τάσεις στον κλάδο και την αγορά του καφέ.

Υπεύθυνοι προγράμματος είναι ο κος Κώστας Καπερώνης, Sales Director, Coffee Business και η κα Κατερίνα Θεοδωροπούλου, Δημοσιογράφος.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου, καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube.

 Χορηγός επικοινωνίας είναι το HoReCa Open και το FnB Daily.