Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
17.05.2021, 16:18

Η Θεσσαλονίκη φιγουράρει στο πολωνικό National Geographic Traveler - Ξεκινά πτήσεις η Lot

Η Θεσσαλονίκη φιγουράρει στο πολωνικό National Geographic Traveler - Ξεκινά πτήσεις η Lot

Με ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στο τεύχος Απριλίου, το πολωνικό National Geographic Traveler συστήνει την Θεσσαλονίκη  στο τουριστικό κοινό της Πολωνίας προτρέποντας το να την επισκεφθεί.

Στο εκτενές τετρασέλιδο άρθρο που υπογράφει η έγκριτη Πολωνή δημοσιογράφος Aga Zawistowska, η Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζεται ως η «πολιτιστική & γαστρονομική πρωτεύουσα» της Ελλάδας, η «χαλαρή» πόλη στην οποία ο καφές για τον επισκέπτη μετατρέπεται σε απόλαυση κάνοντας βόλτα στο λιμάνι της. Η δημοσιογράφος συστήνει τη Θεσσαλονίκη στο πολωνικό κοινό εστιάζοντας στα σημαντικά πολιτιστικά μνημεία της, στην μακραίωνη ιστορία της αλλά και την πλούσια κουλτούρα της στη γαστρονομία και τις τέχνες.

Ξεκινά απευθείας πτήσεις η LOT φέτος το καλοκαίρι

Σημειώνεται ότι η Πολωνία, αποτελεί βασική χώρα για την τουριστική αγορά της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα η επικείμενη έναρξη τριών νέων πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας LOT, εθνικού αερομεταφορέα της Πολωνίας, από το Ποζναν, το Κατοβίτσε και το Γκντανσκ προς τη Θεσσαλονίκη το φετινό καλοκαίρι, δημιουργεί αισιοδοξία ότι,  παρά τις αντιξοότητες, οι Πολωνοί επισκέπτες θα είναι και πάλι μέσα στις εθνικότητες που θα «στηρίξουν» την τουριστική κίνηση της περιοχής μας.

 

LOT Polish Airlines