Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
13.05.2021, 10:57

Η Liknoss συνεργάζεται με την Tui για παροχή δραστηριοτήτων και εκδρομών

Η Liknoss συνεργάζεται με την Tui για παροχή δραστηριοτήτων και εκδρομών

Η Liknoss επιλέγει την TUI ως Tours & Activities partner σε παγκόσμιο επίπεδο και χάρη στη νέα συνεργασία, τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που ανήκουν στο δίκτυο συνεργατών της Liknoss θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 55.000 προσεκτικά επιλεγμένες «εμπειρίες», σε πάνω από 100 χώρες.

Η συμφωνία με την Tui

Η συμφωνία με την TUI στοχεύει στη δημιουργία επιπλέον αξίας σε μια πολύ δυναμική και ανταγωνιστική αγορά. Δρώντας συμπληρωματικά στη διαχείριση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, η πλατφόρμα της TUI δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της Liknoss να ενισχύσουν την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών τους προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως είναι οι περιηγήσεις σε αξιοθέατα, παραστάσεις, γαστρονομικές απολαύσεις και εκδρομές και ταυτόχρονα να προσθέσουν μια ακόμη πηγή εσόδων στις επιχειρήσεις τους.

Τα οφέλη της συνεργασίας

Μερικά μόνο από τα οφέλη των παρεχόμενων υπηρεσιών της νέας συνεργασίας είναι η ασφαλή και εύκολη διαδικασία κράτησης, η άμεση επιβεβαίωση και αποστολή αποδεικτικών ψηφιακών εισιτηρίων και vouchers, οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και η υποστήριξη από την ομάδα της TUI, 365 ημέρες το χρόνο.

Η νέα συνεργασία με την TUI αποτελεί την πρώτη ενσωμάτωση ταξιδιωτικών ψηφιακών υπηρεσιών τρίτων παρόχων στην πλατφόρμα της Liknoss και το πρώτο βήμα στη ψηφιακή στρατηγική της εταιρείας για να προσφέρει στο δίκτυο συνεργατών τεχνολογικά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας και τη δυνατότητα να διαθέτουν στους πελάτες τους μια ολοκληρωμένη εμπειρία ταξιδιού.