Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
13.05.2021, 10:30

Η ΒΜ Premium Beverage εξετάζει να μπει στις κατηγορίες Low alcohol και Aperitivo

Η ΒΜ Premium Beverage εξετάζει να μπει στις κατηγορίες Low alcohol και Aperitivo

Στις κατηγορίες Low alcohol και Aperitivo σχεδιάζει να μπει η εταιρεία εισαγωγής και διανομής ποτών για το HoReCa BM Premium Beverage, η οποία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην αγορά από το 2013, εισάγοντας υλικά για την παρασκευή cocktail, όπως πολτούς φρούτων, σιρόπια γεύσεων και λικέρ.

Πλέον εισάγει premium αλλά και πιο οικονομικά spirits από το Ηνωμένο Βασίλειο και χώρες της Καραϊβικής, όπως το Πουέρτο Ρίκο, η Τζαμάικα και το νησί Αντίγκουα.

«Εστιάζουμε στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες και μελλοντικα θα θέλαμε να μπούμε και στα low alcohol όπως είναι τα aperitivo, κατηγορίες στις οποίες εστιάζει ο ανταγωνισμός και είναι και αναπτυσσόμενες στην Ελλάδα», αναφέρει στο Horeca Open ο Θωμάς Μακρής, επικεφαλής της BM Premium Beverage.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ

Προσθέτει δε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στην εισαγωγή spirts και των υλικών για τα cocktail, ενώ στη διάρκεια του πρώτου lockdown εξέτασε και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει την εισαγωγή τροφίμων, όπως πατατάκια και τσιπς, τα οποία συνοδεύουν το αλκοόλ.

ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

Σε επίπεδο προμηθευτών ο κ. Μακρής υπογραμμίζει ότι η εταιρεία εστιάζει να αυξήσει το customer portfolio στη γερμανική αγορά, καθώς έχει τάσεις ανάπτυξης λόγω του Brexit.

 Στέλλα Αυγουστάκη