Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
10.05.2021, 19:20

PGM Trade: Εντός του μήνα 5.000 κωδικοί στην πλατφόρμα

PGM Trade: Εντός του μήνα 5.000 κωδικοί στην πλατφόρμα

Στον εμπλουτισμό της Β2Β πλατφόρμας, που βγήκε στον αέρα αρχές του 2021, προχωρά τέλος του μήνα η  PGM Trade, εταιρεία που δραστηριοποιείται στο υπερ χονδρεμπόριο αλκοολούχων προϊόντων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και διανέμει στο off trade κανάλι, ενώ πελάτες της είναι κάβες και χονδρέμποροι, που στη συνέχεια διανέμουν στο HoReCa και στη λιανική.

«Είναι η πρώτη Β2Β πλατφόρμα χονδρικού εμπορίου ποτών στην Ελλάδα, η οποία

εξασφαλίζει τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς σε αλκοολούχα», αναφέρει στο Horeca Open ο Παύλος Μοσχίδης, Ceo της PGM Trade.

Συμπληρώνει μάλιστα, ότι το portfolio της πλατφόρμας έχει για την ώρα 2.000 κωδικούς και μέχρι τέλος του μήνα η εταιρεία σχεδιάζει να έχουν ανέβει στην πλατφόρμα 5.000 κωδικοί, ενώ έχει κατά μέσο όρο 60-70 εγγραφές την εβδομάδα, οι οποίες κατά κύριο λόγο είναι από πελάτες HoReCa.

 «Η πλατφόρμα είναι το νέο μας project, που απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, ίσως και direct πώληση σε πελάτες HoReCa. Είναι με live διασύνδεση με συνεργάτες του εξωτερικού, από τις αποθήκες των οποίων ‘’τραβάμε’’ απευθείας τα αποθέματα», εξηγεί ο κ. Μοσχίδης και προσθέτει ότι η PGM Trade είναι μέλος ενός δικτύου τριών εταιρειών και χονδρεμπόρων από τρία κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους και η κάθε μια έχει δικά της εμπορεύματα και προμηθευτές από Ευρώπη.

Επιπλέον είναι στο στάδιο όπου χτίζει το δίκτυο της ως sub distributor στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στέλλα Αυγουστάκη