Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.07.2020, 00:29

BrewDog:Άνοιξαν 102 virtual bars λόγω κορονοϊού

BrewDog:Άνοιξαν 102 virtual bars λόγω κορονοϊού

Η BrewDog έχει ανοίξει 102 νέα virtual bars, έπειτα από το αναγκαστικό κλείσιμο των pubs στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω κορονοϊού.


ONLINE BAR EXPERIENCE
Με τη μετάβασή της στο διαδίκτυο, η BrewDog στοχεύει να αναπαράγει εικονικά το bar experience των φυσικών καταστημάτων της σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας στους πελάτες να απολαύσουν μια μπύρα και να κοινωνικοποιηθούν μεταξύ τους online. Τα καταστήματα αυτά απευθύνονταν κατά τη διάρκεια του lockdown στους καταναλωτές, ενώ τρέχουν ακόμη και σήμερα για δύο λόγους:
  • Για όσους φοβούνται να επισκεφθούν bars
  • Ώστε να υπάρχει σε ετοιμότητα το σύστημα σε περίπτωση νέου lockdown
Σε αυτό το πλαίσιο, κάθε μπαρ BrewDog στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Αυστραλία και τις Η.Π.Α. έχει το δικό του online session με ντόπιους και τακτικούς πελάτες.

ΜΕ ΠΟΛΛΑ HAPPENINGS
Τα virtual bars έχουν ήδη ανοίξει και επιτρέπεται η είσοδος σε οποιονδήποτε είναι άνω των 18 ετών για μια σειρά εκδηλώσεων, όπως γευσιγνωσία μπύρας, homebrewing masterclasses, ζωντανή μουσική και stand up comedy.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιείται μια σειρά από ηλεκτρονικές γευστικές δοκιμές από τα μέλη του Breweries Guest, Hawkes Cider, Overworks και BrewDog.
Κατά τη διάρκεια του online session, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήσεις, πραγματοποιούνται διαγωνισμοί και διατίθενται προϊόντα, τα οποία είναι αποκλειστικά διαθέσιμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα BrewDog.
 “Η κοινότητα ήταν πάντα ο απόλυτος πυρήνας του brand μας και ο ρόλος, που διαδραματίζει, είναι πιο σημαντικός από ποτέ σε αυτό που πάμε να κάνουμε", αναφέρει σχετικά με τη μετάβαση στην online εποχή ο Co-founder της BrewDog,  James Watt.