Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
18.07.2020, 00:08

Just Salad:Στελεχώνει την αλυσίδα με υπεύθυνους υγιεινής και ασφάλειας

Just Salad:Στελεχώνει την αλυσίδα με υπεύθυνους υγιεινής και ασφάλειας

Η κρίση του κορονοϊού έχει μεταβάλει τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης, και η εφευρετικότητα των ιδιοκτητών τους αντιπαλεύεται την κρίση, που έχει αφήσει πίσω της η πανδημία. Η Just Salad στη Νέα Υόρκη, μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, που προσφέρει σαλάτες στους πελάτες της, προβλέπει μία νέα θέση εργασίας. Η θέση εργασίας αφορά έναν υπάλληλο, ο οποίος:

  • Θα είναι υπεύθυνος για την απολύμανση του χώρου
  • Θα επιτηρεί τα μέτρα καθαριότητας και προστασίας
  • Θα εφαρμόζει τους κανόνες υγιεινής στα καταστήματα 

Η νέα θέση εργασίας περιλαμβάνει και την επιτήρηση του καθαρισμού όλων των επίπλων ενός εστιατορίου, από τις τουαλέτες μέχρι τα χερούλια εισόδου και τα τραπέζια. Τα σημεία, που συγκεντρώνεται ο περισσότερος κόσμος, είναι στις άμεσες προτεραιότητες του υπαλλήλου, ο οποίος πρέπει να διατηρεί καθαρό το χώρο ανά 20 έως 30 λεπτά. 

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
"Η συζήτηση με τους managers κατέληξε στο ότι χρειάζεται μια νέα θέση εργασίας, η οποία θα περιλαμβάνει την τήρηση και εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στα καταστήματά μας", σημειώνει ο Apolinar Chavez, COO της εταιρείας. Ο ίδιος προσθέτει πως το νέο στέλεχος "θα κινείται κυκλικά στον χώρο της αλυσίδας, επιτηρώντας από την κουζίνα, την αποθήκη, τους υπαλλήλους, μέχρι και τα τραπέζια και τις τουαλέτες" και συμπληρώνει πως "είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για εμάς οι πελάτες να αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια και να μπορούν να απευθυνθούν σε έναν υπάλληλο, ο οποίος θα είναι επιφορτισμένος με το ρόλο της τήρησης των κανόνων υγιεινής".