Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
01.08.2020, 23:35

Hono & Lulu:Ανοδικά παρά τον κορονοϊό - Οι συμβουλές προς ιδιοκτήτες εστιατορίων

Hono & Lulu:Ανοδικά παρά τον κορονοϊό - Οι συμβουλές προς ιδιοκτήτες εστιατορίων

"Παρά την κρίση του κορονοϊού έχουμε την τύχη να υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση στο εστιατόριο συγκριτικά με πέρυσι" σημειώνει ο Γιώργος Μπολιάρης, υπεύθυνος του εστιατορίου Hono & Lulu στις Σπέτσες. Η αυξημένη κίνηση, σύμφωνα με τον κ. Μπολιάρη οφείλεται στο ότι "οι τουρίστες είναι κυρίως Έλληνες και οι περισσότεροι προτιμούν τους κοντινούς προορισμούς χωρίς ξένους τουρίστες" και συμπληρώνει "οι Κυκλάδες είναι άδειες, αντίθετα τα αστικά κέντρα και οι προορισμοί που βρίσκονται κοντά σε αυτά γεμάτοι". 

ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ
Ο κ.Μπολιάρης σημειώνει πως "υπάρχει μεγάλη ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού στα ζητήματα της ασφάλειας και της υγιεινής" και προσθέτει πως "είναι πολύ σημαντικό να αισθάνονται οι πελάτες ασφάλεια και να έχουν μια καλή ψυχολογία, προκειμένου να μπορέσουν να απολαύσουν το menu". Άλλωστε, ο ίδιος αναφέρει, πως "η υγιεινή είναι κάτι που είχε σημασία και πριν την κρίση του κορονοϊού", ωστόσο "πλέον έχει αναδειχθεί ακόμη περισσότερο"

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...
Ο Γιώργος Μπολιάρης , εκτός της τήρησης των πρωτοκόλλων ασφαλείας και υγιεινής, συστήνει στους ιδιοκτήτες εστιατορίων να "μην έχουν τη λογική της εφήμερης αύξησης της κίνησης στα καταστήματά τους", εξηγώντας πως "πολλά εστιατόρια αφήνουν μαζικά τον κόσμο να μπαίνει στον χώρο τους". Ο ίδιος επισημαίνει πως "σε τέτοιες περιπτώσεις θα δημιουργηθεί κακή φήμη για το εστιατορίο και μακροπρόθεσμα οι καταναλωτές θα του γυρίσουν την πλάτη". 


ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ MENU
Σύμφωνα με τον Γιώργο Μπολιάρη το εστιατόριο 'έχει διατηρήσει τις ίδιες τιμές με τις περυσινές", ενώ έχει προχωρήσει σε πολύ μικρό περιορισμό του menu, συγκριτικά με πέρυσι". 

TO MENU

Chef του εστιατορίου είναι ο Παναγιώτης Ζώκος, γνωστός για τις κοπές κρεάτων. Ανάμεσα στα πιάτα του εστιατορίου μπορεί κάποιος να βρει:

  • Ψάρι ημέρας με γάλα τίγρης
  • Στήθος κοτόπουλου με πουρέ καρότο και ψητό κρεμμύδι
  • Πικάνια
  • Rib-Eye

ΛΙΣΤΑ ΚΡΑΣΙΩΝ
Παράλληλα, το menu αναδεικνύεται μέσα από μία εξαιρετικά υψηλής ποιότητας λίστα κρασιών, αλλά και με cocktails εμπνευσμένα από την tiki κουλτούρα της Καραϊβικής. Είτε πρόκειται για το παραδοσιακό Mai Tai, είτε για το ανατρεπτικό Tropical Bowl, ο Σπύρος Κερκύρας έχει επιμεληθεί μια άκρως εξωτική λίστα με cocktails που δεν θα περάσουν απαρατήρητα", καταλήγει η ανακοίνωση του εστιατορίου.