Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
29.08.2020, 23:24

Εστίαση:Τα virtual events η νέα κανονικότητα

Εστίαση:Τα virtual events η νέα κανονικότητα

Από τα διαδικτυακά demos για το πως παρασκευάζονται τα cocktails, τη διοργάνωση βραδιών πολιτιστικού χαρακτήρα και τις προτάσεις για τα πιάτα, που μπορούν να συνοδέψουν ένα δείπνο, τα virtual events είναι η νέα κανονικότητα. Σύμφωνα με Αμερικανούς επιχειρηματίες της εστίασης, το τελευταίο εξάμηνο παρατηρείται εντυπωσιακή αύξηση των διαδικτυακών events και των virtual εμπειριών, που διοργανώνονται από εστιάτορες και απευθύνονται στο ευρύ κοινό. "Αν δεν μπορέσεις να ανταποκριθείς στις σημερινές απαιτήσεις και να κρατήσεις ενεργό το ενδιαφέρον του πελάτη, που δεν θέλει ακόμη να έρθει στο εστιατόριο, τότε δεν θα μπορέσεις να επιβιώσεις", δηλώνει ο Paul Grieco, General Manager και ιδιοκτήτης του wine bar, Terroir Tribeca, στη Νέα Υόρκη.

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΕΞ 'ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
"Έχω παρατηρήσει πως, όταν έκλεισαν τα καταστήματα εξαιτίας της καραντίνας, λίγες επιχειρήσεις προσπάθησαν να διατηρήσουν την επαφή με το κοινό", συμπληρώνει ο Paul Grieco και προσθέτει πως "από τότε, έως και σήμερα, διοργανώνω διαδικτυακά event γευσιγνωσίας και δίνω πληροφορίες στο κοινό για το κρασί, που προσφέρουμε", καταλήγοντας πως "για αυτές τις διαδικτυακές υπηρεσίες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον".

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ MENU
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Erik Segelbaum, ιδρυτής της Somlyay, εταιρεία, που ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών σε επιχειρηματίες της εστίασης. Όπως ο ίδιος αναφέρει, "κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μέχρι και σήμερα, αρκετοί επιχειρηματίες μοιράζονται ψηφιακά τα μυστικά του menu τους με τους καταναλωτές. Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες δεν χάνουν την επαφή με τα αγαπημένα τους εστιατόρια ή bars και εντείνεται το ενδιαφέρον τους για το menu αυτών".