Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
14.11.2020, 18:07

Chipοtle Mexican Grill:Παρουσίασε το πρώτο digital κατάστημα για pick-up και delivery

Chipοtle Mexican Grill:Παρουσίασε το πρώτο digital κατάστημα για pick-up και delivery

Η Chipοtle Mexican Grill ανακοίνωσε χθες το άνοιγμα του πρώτου της αμιγώς ψηφιακού καταστήματός της, το οποίο ονομάζεται, Chipotle Digital Kitchen. To νέο κατάστημα βρίσκεται έξω από τη στρατιωτική ακαδημία του Highland Falls, και ανοίγει αύριο μόνο για:

  • delivery
  • pick-up

Το νέο είδος καταστήματος επιτρέπει στη γνωστή αλυσίδα εστίασης να μπει στα αστικά κέντρα και στις γειτονιές, μέρη που δεν θα μπορούσε να εισέλθει εξαιτίας του μεγέθους των εστιατορίων της. 

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ DESIGN
Το νέο αυτό concept επικεντρώνεται στην επιτάχυνση της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών της εταιρείας και είναι μοναδικό καθώς:

  • Δεν περιέχει dining room
  • Δεν έχει front service
  • Οι καταναλωτές πρέπει να παραγγείλουν online στο site της εταιρείας και μετά να πάνε στο κατάστημα
  • Η παραλαβή της παραγγελίας γίνεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο lobby 

"H Digital Kitchen ενσωματώνει καινοτόμες υπηρεσίες και επιταχύνει την ψηφιακή επέκταση του brand μας, καθώς παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες, που είναι εύκολες στη χρήση τους από τους καταναλωτές. Με τις digital πωλήσεις να έχουν τριπλασιαστεί συγκριτικά με πέρυσι, οι καταναλωτές απαιτούν μεγαλύτερη πρόσβαση σε ψηφιακά μέσα", ανέφερε ο Curt Garnet, CTO της Chipotle. 

TO ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
Το νέο design, το concept και το καινοτόμο menu του ψηφιακού καταστήματος διαμορφώθηκαν από το Κέντρο Καινοτομίας της εταιρείας, με έδρα στο Irvine της Καλιφόρνια, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Τα γραφεία αυτά είναι 22 χιλ. τ.μ. και έχουν χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και υψηλής αισθητικής.