Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.05.2022, 10:44

La Meat Maison: Νέο concept στην Μύκονο

La Meat Maison: Νέο concept στην Μύκονο

Το αναβαθμισμένο κατάστημά της παρουσιάζει η La Meat Maison στην Μύκονο. Όπως πληροφορούμαστε, το νέο κατάστημα είναι ένα "καρνιβορικό συμπόσιο-ταχύρυθμο σεμινάριο για τους επαγγελματίες της εστίασης. Ένα showroom που στις προθήκες του φιγουράρουν οι εκλεκτικότερες προτάσεις της εταιρείας για το κρέας και τις συνοδευτικές ετικέτες κρασιών, αφιερωμένο σχεδόν αποκλειστικά στους πρωτοπόρους της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής της Μυκόνου. Καλωσόρισες στο νέο concept του La Meat Maison Mykonos".

Οι αλλαγές στο concept

Ανταποκρινόμενο στις υψηλές απαιτήσεις των πρωτοπόρων της γεύσης, αλλά και συνεπές στην αποστολή του να εκπαιδεύσει τους απανταχού aficionados του κρέατος, το κατάστημα του La Meat Maison στο νησί των ανέμων μετατρέπεται φέτος, σε ένα "ιερό για τους πιστούς αναζητητές των υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα μαζικής κατανάλωσης κοπών", όπως αναφέρει η αλυσίδα.

8d43d238 cfbe 4f6c 9a29 e367b4da2a06 1
Μέσω παρουσίασης που μοιάζει με ιδιωτική προβολή, οι επισκέπτες του La Meat Maison Mykonos (σεφ, F&B managers, sommeliers, προμηθευτές και γενικότερα όλοι οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για μαζικές παραγγελίες) θα έχουν από αυτό το καλοκαίρι την ευκαιρία να απολαύσουν τα brands που κατ΄αποκλειστικότητα εισάγει η εταιρεία, όπως τα Pork και Wagyu Umami Olive-Fed, τα The Black angus ή τα εξ’ ολοκλήρου ελευθέρας βοσκής πουλερικά, St. Sever, που φέρουν την ποιοτική σφραγίδα, Label Rouge. Κι όλα αυτά, με τη συνοδεία πολύτιμων ετικετών κρασιών, όπως τα Christian Ninot, Sebastiani, Thénard, Clos Saint-Jean, αλλά και με brands πρώτων υλών, όπως το αλάτι και το λάδι.

8763bf8d 383a 482f beb2 d8484b584233 1

Nέος corporate χαρακτήρας
Σημειώνεται ότι το κατάστημα προϋπήρχε και επί της ουσίας, έγινε rearrangement του χώρου, προκειμένου να  υποστηρίξει αυτές τις prive δοκιμές των ανθρώπων του χώρου της εστίασης και της φιλοξενίας γενικότερα.
Όπως αναφέρουν πηγές με γνώση στο θέμα, φέτος το κατάστημα απέκτησε, "λίγο περισσότερο corporate χαρακτήρα, ώστε οι επαγγελματίες της εστίασης και της φιλοξενίας να μπορούν να έρχονται, να δοκιμάζουν, να συμβουλεύονται τους ειδικούς του La Meat Maison, προκειμένου να καταλήγουν στο ποιες θα είναι οι καλύτερες για αυτούς και τα μενού τους επιλογές προμηθειών σε ποιοτικό κρέας. Κι όλα αυτά, πάντα με την ποιότητα και την υψηλή αισθητική της La Meat Maison".
Προσθέτουν δε, ότι, διατηρώντας όλο τον χαρακτήρα και το χρώμα της λιανικής πώλησης, στο La Meat Maison Mykonos οι μεμονωμένοι πελάτες θα μπορούν παράλληλα, να λάβουν tips προετοιμασίας γευμάτων στο σπίτι.

Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.