Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
30.04.2022, 12:00

Athens Cocktail Festival: Μια μεγάλη γιορτή έρχεται στην πόλη τον Μάιο

Athens Cocktail Festival: Μια μεγάλη γιορτή έρχεται στην πόλη τον Μάιο

Ίσως να μην το γνωρίζετε, αλλά η μπαρ σκηνή της πρωτεύουσας είναι μια από τις κορυφαίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Μία παγκόσμια Μητρόπολη σαν την Αθήνα, όπως καταλαβαίνετε, ήταν απαραίτητο να αποκτήσει  το δικό της φεστιβάλ κοκτέιλ που θα καθιερωθεί ως η έναρξη της καλοκαιρινής/τουριστικής σεζόν  στην πόλη, στα πρότυπα των μεγάλων πόλεων του κόσμου.

Με υποστηρικτή τον Δήμο Αθηναίων, λοιπόν, η πόλη μας για 10 ημέρες θα κινείται στον ρυθμό του μεγαλύτερου Φεστιβάλ cocktail στην Ελλάδα, του πρώτου Athens Cocktail Festival, που θα πραγματοποιηθεί στον “Φάρο” του ΚΠΙΣΝ στις 20 & 21 Μαΐου 2022, ενώ στην συνέχεια, η δράση επεκτείνεται και στον πυρήνα των cocktail, στα bar της πόλης, μέσω του Athens Cocktail Week, από τις 22 έως και τις 28 Μαΐου 2022.

Μην ξεχνάμε ότι η μπαρ σκηνή της Αθήνας (μιας πόλης που φημίζεται για την εξωστρέφειά της έτσι κι αλλιώς)  παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά της, ενώ ως μια από τις σπουδαίες του κόσμου διαθέτει πολλά αξιόλογα μπαρ με ορισμένα από αυτά να είναι πολυβραβευμένα διεθνώς, από αναγνωρισμένους θεσμούς όπως για παράδειγμα το The World's 50 Best Bars. Το Athens Cocktail Festival και  το Athens  Cocktail Week θέλουν να δώσουν έμφαση σε αυτό το γεγονός και να αναδείξουν και αυτή την πτυχή της πόλης τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε όλο τον πλανήτη.

Στο πλαίσιο του Athens Cocktail Week -και αμέσως μετά την λήξη του Athens Cocktail Festival-   τα bar της πόλης θα φιλοξενήσουν μία σειρά από guest βραδιές από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου, ενώ το πλάνο των εκδηλώσεων θα χαρτογραφηθεί ώστε οι επισκέπτες και οι  κάτοικοι της Αθήνας να ανατρέχουν εύκολα στο πρόγραμμα και τα σημεία των event.

Τέλος, στις 28 Μαΐου 2022, το 10ήμερο των εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί με ένα μεγάλο closing party στο κέντρο της πόλης.

Γιώτα Παναγιώτου
So Posh