Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
05.04.2022, 11:38

Άνοιξε το Moxy Athens City

Άνοιξε το Moxy Athens City

Tο Moxy Athens City άνοιξε τις πόρτες του, γεγονός που σηματοδοτεί το ένατο άνοιγμα ξενοδοχείου της Marriott International στην Αθήνα.
Πίσω από αυτό το έργο βρίσκονται οι εταιρείες, Dimand, Prodea Investments, καθώς και η EBRD, ενώ η SWOT Hospitality έχει αναλάβει το management του ξενοδοχείου.

ΣΤΑΔΙΟΥ
Το Moxy Athens City, το οποίο βρίσκεται στην οδό Σταδίου, προσφέρει την εμπειρία, Moxy Athens City, η οποία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, "ξεκινά από το εντελώς πρωτότυπο check in στη reception - Bar Moxy, με το signature cocktail καλωσορίσματος, Got Moxy. Το γεμάτο ζωή μπαρ του λόμπι αποτελεί σημείο συνάντησης των επισκεπτών και του ποικιλόμορφου κοινού της πόλης, όπου κυριαρχεί το 24/7 self-service concept του Moxy,  με γευστικά σνακς για κάθε ώρα, φρέσκους χυμούς, καφέ και ποτά".
Ακόμη, τα 200+1 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μοναδικά σχεδιασμένα και εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και φωτισμούς led, που ενεργοποιούνται με την κίνηση, για μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα. Προσφέρουν φορητή συνδεσιμότητα, που συμπληρώνεται με μεγάλες οθόνες HDTV και λειτουργία airplay.

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ
Εκ μέρους της PRODEA Investments, o Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Άρις Καρυτινός, επεσήμανε ότι, "μετά την πρώτη γεύση του Moxy brand, που γνωρίσαμε μέσα από το Moxy Patra Marina, το πρώτο Moxy Hotel στην Μεσόγειο, ήρθε η ώρα για τη μητροπολιτική εκδοχή: το Moxy Athens City. To πιο trendy και γεμάτο ζωντάνια brand ξεκινά τη λειτουργία του στο πρώτο πράσινο ξενοδοχειακό κτίριο στην Ελλάδα και έρχεται να δώσει ένα ξεχωριστό στίγμα φιλοξενίας στον χάρτη της Αθήνας, με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά, περιβαλλοντικά και αισθητικά χαρακτηριστικά, που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του κέντρου της πόλης. Δίνει έμφαση στη διάσταση τη αειφορίας, που είναι κεντρικός πυλώνας ανάπτυξης της PRODEA, ενώ αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς σημαντικών, ποιοτικών επενδύσεών μας στον ξενοδοχειακό κλάδο, ο οποίος είναι ραγδαία αναπτυσσόμενος, ειδικά στη χώρα μας".

ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ανέφερε ότι, "είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που η Dimand συμβάλλει ενεργά στην ανανέωση του κέντρου της Αθήνας με αυτή τη μεγάλη επένδυση. Θα ήθελα επίσης, να ευχαριστήσω το Μετοχικό Ταμείο Στρατού/ΛΑΕΔ, τον Δήμο Αθηναίων, την EBRD, την Alpha Bank και την Marriott International, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους".

ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος και εκ των βασικών μετόχων της SWOT Hospitality, που έχει αναλάβει τη διαχείριση του Moxy Athens City, Πάνος Κωνσταντινίδης, δήλωσε: "Το Moxy Athens City ανήκει σε μια ειδική κατηγορία φιλοξενίας. Είμαστε περήφανοι που μας εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση του νεότερου, πιο σύγχρονου και πιο προηγμένου τεχνολογικά ξενοδοχείου στην Αθήνα".