Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
28.03.2022, 15:25

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία υιοθετεί νέα πιο φιλικά προς το περιβάλλον βαρέλια

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία υιοθετεί νέα πιο φιλικά προς το περιβάλλον βαρέλια

Άλλο ένα βήμα μπροστά, στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης που υπηρετεί ως εταιρεία αλλά και ως όμιλος, πραγματοποιεί η Ολυμπιακή Ζυθοποιία. Ζυθοποιώντας για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο, προχωρά στην σταδιακή αφαίρεση του πράσινου χρώματος από τα DraughtMaster βαρέλι της και στην αντικατάστασή τους από διαφανή, με βασικό στόχο τον εμπλουτισμό και την ενίσχυση των τρόπων ανακύκλωσής τους.
Από τα πρώτα στάδια της παραγωγής τους έως και την τελική τους ανακύκλωση, τα βαρέλια DraughtMaster της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας φέρουν χαμηλότερο ανθρακικό αποτύπωμα, σε συνδυασμό με λιγότερες απαιτήσεις σε νερό και συντήρηση από τα συμβατικά βαρέλια, διασφαλίζοντας αναλλοίωτη τη γεύση των προϊόντων μέχρι και το τελευταίο ποτήρι.
Έτσι, με τη μετάβαση στα διαφανή DraughtMaster βαρέλια, ενισχύεται ακόμα περισσότερο ο βαθμός και οι τρόποι ανακύκλωσής τους, διατηρώντας παράλληλα την ίδια ακριβώς υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος, καθώς και την ανθεκτικότητα της συσκευασίας του βαρελιού.