Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
28.03.2022, 11:27

Το Peloponnese Wine Festival έρχεται για 4η φορά στην Κύπρο

Το Peloponnese Wine Festival έρχεται για 4η φορά στην Κύπρο

Το Peloponnese Wine Festival επανέρχεται μετά από δύο χρόνια στη Λεμεσό, την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, για να παρουσιάσει τα κρασιά του Πελοποννησιακού αμπελώνα στους Κύπριους επαγγελματίες και οινόφιλους. Το ετήσιο Peloponnese Wine Festival θα λάβει χώρα στην αίθουσα Ceronia Hall του Carob Mill Restaurants.
Τουλάχιστον 26 παραγωγοί από την αφρόκρεμα των Wines of Peloponnese θα βρίσκονται στη Λεμεσό για την καθιερωμένη ετήσια παρουσίαση των κρασιών τους που χαρακτηρίζονται από την μεγάλη ποικιλομορφία σε στυλ, διαφορετικά terroirs και γηγενείς, και όχι μόνο, ποικιλίες. Στην εκδήλωση θα εκπροσωπηθούν οι πιο σημαντικές οινοπαραγωγικές περιοχές της Πελοποννήσου, από τη Νεμέα και τη Μαντινεία μέχρι την Πάτρα, την Μονεμβασιά, τη Μεσσηνία και την Ηλεία. Πάνω από 200 ετικέτες θα είναι διαθέσιμες για γευστική δοκιμή όπως επίσης οι ίδιοι οι οινοποιοί πίσω από τα stands για να τους γνωρίσετε και να συζητήσετε μαζί τους.
Το Peloponnese Wine Festival Cyprus 2022 θα ανοίξει τις πόρτες του σε δύο χρονικές περιόδους.

Η πρώτη αφορά το ωράριο ανάμεσα στις 11:00 – 15:00 και η δεύτερη ανάμεσα στις 16:30 – 20:30.

Το κόστος για την είσοδο στην έκθεση είναι 10€ τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους οινόφιλους.

Τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι περιορισμένα. Το κάθε αγορασμένο εισιτήριο αφορά είσοδο μόνο στη μία από τις δύο χρονικές περιόδους.

Η επιλογή της χρονικής περιόδου θα γίνεται κατά την αγορά του εισιτηρίου.