Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
16.03.2022, 11:17

Έτσι θα είναι η Agora Modiano

Έτσι θα είναι η Agora Modiano

Ως ένα "έργο – πρόκληση", που ανταγωνίζεται το ιστορικό του παρελθόν και δημιουργεί εμπειρίες, χαρακτήρισε την Agora Modiano ο Group Development Director της Fais Group, Τηλέμαχος Στυλιανός, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, μέσα από αυτό το έργο, η εταιρεία προσπαθεί να διεγείρει τις αισθήσεις των καταναλωτών και να ικανοποιήσει και την απόλαυση της κατανάλωσης.
"Πρόκειται για ένα έργο που θα έχει και την πιστοποίηση της Lloyd's για την ασφάλεια τροφίμων, αποτελώντας την πρώτη κλειστή αγορά τροφίμων που δημιουργείται στην Ελλάδα με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα", ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για ένα Food Market Concept Νέας Γενιάς.

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ 80 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Όσον αφορά στις αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις, στο ισόγειο της στοάς θα λειτουργήσουν περίπου 80 καταστήματα, ομαδοποιημένα ανάλογα με το είδος των τροφίμων που διαθέτουν. Στους δύο εξώστες, στο βόρειο και νότιο τμήμα της Agora Modiano, θα λειτουργήσουν καταστήματα εστίασης. Η Agora Modiano θα έχει διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ιχθυοπωλείο

Κρεοπωλείο


Παγωτό


Καφέ

ΔΙΕΘΝΗ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
H Agora Modiano έχει ως διεθνή σημεία αναφοράς την αγορά San Miguel, την πιο δημοφιλή αγορά στην Μαδρίτη για τους τουρίστες, αφού βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Ένας εκτεταμένος χώρος με snack restaurants, που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της αγοράς. Πρόκειται για μια αγορά με gourmet tapas, με πάνω από 30 διαφορετικά σημεία που προσφέρουν ποικιλία από φρέσκα tapas, αλλαντικά, παστά, ελιές, αρτοσκευάσματα και άλλα τρόφιμα και ποτά.
Επίσης, την La Boqueria, την πιο γνωστή αγορά στην πόλη της Βαρκελώνης και ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης.

Παραδοσιακή αγορά τροφίμων, που στεγάζει τους καλύτερους και πιο γνωστούς παραγωγούς, με εξειδίκευση στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, θαλασσινά, κρέατα (όπως το περίφημο jamón Iberico) και tapas. Φημίζεται για τα γλυκά και τους φρέσκους χυμούς της και συνολικά διαθέτει τεράστια ποικιλία προϊόντων.
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Επιπλέον, θα υπάρχουν και concepts λιανικής φαγητού, με υψηλής ποιότητας finger food φτιαγμένο με φρέσκα προϊόντα από την ίδια την αγορά.
Καταστήματα διπλής λειτουργίας θα δίνουν τη δυνατότητα στους πωλητές να μετατρέπουν το κατάστημά τους σε εστιατόριο το απόγευμα και το βράδυ, για να σερβίρουν φρέσκο μενού για κατανάλωση στον ίδιο χώρο.
Η Agora Modiano θα συγκεντρώνει εμπνευσμένους σεφ και ποικιλία σε γευστικές εμπειρίες από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ένα μέρος, προσφέροντας έμπνευση και αυθεντικότητα.
ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
Η προσφορά των προϊόντων από διαφορετικούς προμηθευτές θα γίνεται κάτω από την ίδια στέγη, χωρισμένη σε ομάδες. Επιπλέον, η αγορά θα παρέχει: 

  • Υπόγειο για ασφαλή αποθήκευση και συντήρηση των προϊόντων και δημιουργία αποβάθρας εκφόρτωσης
  • Χώρους φορτοεκφόρτωσης και logistics κάτω από τα καταστήματα
  • Πιο εύκολη, γρήγορη και ασφαλή φορτοεκφόρτωση και μεταφορά των εμπορευμάτων στα καταστήματα

 

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • Χώρος διαλογής και συλλογής απορριμμάτων προς ανακύκλωση
  • Καμπάνιες reuse–reduce–recycle για την προώθηση πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον, όπως η χρήση πάνινων τσαντών για τα ψώνια, αντί για πλαστικές σακούλες
  • Διαλογή και διαχείριση αποβλήτων με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος
Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.