Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
06.02.2021, 13:54

PS: Luncheon: Μετά το Nolan και το Proveleggios ήρθε η...Ghost Kitchen

PS: Luncheon: Μετά το Nolan και το Proveleggios ήρθε η...Ghost Kitchen

Mετά τα επιτυχημένα projects των εστιατορίων Nolan και Proveleggios, ο Σωτήρης Κοντιζάς μπαίνει στη νέα τάση της αγοράς, που δεν είναι άλλη από την...ghost kitchen, με το νέο project να ακούει στο όνομα "PS: Luncheon". "Η νέα τάση στην αγορά είναι μια κουζίνα που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά delivery. Θεωρούμε πως η εν λόγω τάση, δεν θα διαρκέσει μόνο όσοι διαρκεί η πανδημία του κορωνοϊού, αλλά θα επεκταθεί στο μέλλον. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τη διεθνή τάση και φτιάξαμε τη δική μας Ghost Kitchen", αναφέρει η διοίκηση της PS: Luncheon στο Horeca Open. 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

"Στην ουσία οι chefs του Nolan και του Proveleggios συνεργάζονται και φτιάχνουν πιάτα αποκλειστικά για...delivery. H αποδοχή του κόσμου, το πρώτο διάστημα που δραστηριοποιούμαστε σε αυτή την αγορά, είναι πράγματι εντυπωσιακή. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας η αποδοχή από τον κόσμο. Η διανομή γίνεται αποκλειστικά μέσω της Wolt, ενώ όσοι επιθυμούν να παραγγείλουν σε περιοχές που δεν εξυπηρετεί η Wolt, αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε το γεύμα με ταξί, και ο πελάτης επιβαρύνεται με τα αντίστοιχα κόστη", σημειώνουν οι ίδιες πηγές. 


"ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ"

"Το νέο project θέλουμε να το συνεχίσουμε και αφού περάσει η πανδημία του κορωνοϊού. Δεν έχουμε την πρόθεση να σταματήσουμε με το άνοιγμα της εστίασης, καθώς το delivery θα είναι ένας κλάδος που θα αναπτύσσεται συνεχώς", εξηγούν πηγές της εταιρείας. 


"ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ"
"Η κουζίνα έχει φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρείται η ποιότητα των πιάτων, να είναι ζεστά και να μην χάνουν την γεύση τους και τα θρεπτικά συστατικά τους. Διατηρούμε την υψηλή ποιότητα των πιάτων μας, καθώς αυτό είναι που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό", καταλήγουν οι ίδιες πηγές.