Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
21.01.2022, 15:00

ΚΠΙΣΝ: Σε αναζήτηση νέων συνεργατών για τους χώρους εστίασης

ΚΠΙΣΝ: Σε αναζήτηση νέων συνεργατών για τους χώρους εστίασης

Ενόψει της επερχόμενης λήξης των συμβάσεων με τους υφιστάμενους συνεργάτες της για τη λειτουργία των χώρων εστίασης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), η ΚΠΙΣΝ Μονοπρόσωπη Α.Ε. απηύθυνε πριν από μερικές ημέρες πρόσκληση συμμετοχής για την επιλογή των νέων συνεργατών, που θα αναλάβουν τη μελλοντική λειτουργία των χώρων αυτών.
Θυμίζουμε ότι οι υφιστάμενοι συνεργάτες είναι οι:

  • Agora Bistro
  • Canal Café
  • Park Kiosk & Park Canteens
  • Pharos Café

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜEΤΟΧΗ
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "πέντε χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του, το ΚΠΙΣΝ συνεχίζει τη διαδρομή του ως δημόσιος χώρος ανοικτός σε όλο τον κόσμο, όπου κάθε άτομο έχει ελεύθερη πρόσβαση και συμμετοχή σε πλήθος πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, αθλητικών, ψυχαγωγικών και περιβαλλοντικών δράσεων και εκδηλώσεων". 
Στο πλαίσιο αυτό, προσθέτει,ότι, "προσφέρουμε τη μοναδική ευκαιρία σε εσάς, να συμβάλετε στην προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών εστίασης, ξεχωριστού χαρακτήρα, που θα συνάδουν με την ταυτότητα του ΚΠΙΣΝ ως ενός αρχιτεκτονικού και πολιτιστικού τοπόσημου διεθνούς εμβέλειας. Επομένως, αναζητούμε συνεργάτες, οι οποίοι θα δύνανται να προσφέρουν μια άριστη εμπειρία εστίασης, καλύπτοντας τις προτιμήσεις των ποικίλλων ομάδων επισκεπτών στους επιμέρους χώρους του ΚΠΙΣΝ".  

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ DL-H
Στους ενδιαφερόμενους που δήλωσαν συμμετοχή στη διαδικασία αυτή, θα αποσταλεί με ηλεκτρονική αλληλογραφία το διαγωνιστικό υλικό που περιλαμβάνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και όλη την απαραίτητη πληροφόρηση, προκειμένου να προετοιμάσουν την πρότασή τους.
Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για τους χώρους εστίασης, η ΚΠΙΣΝ M.Α.Ε. συνεργάζεται με την Delta Lambda Hospitality Ltd Company, (“DL-H”), εταιρεία στρατηγικών συμβούλων με έδρα το Λονδίνο, η οποία ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών για θέματα F&B σε επιχειρήσεις φιλοξενίας διεθνώς.  
Η ημερομηνία υποβολής της πρότασης στην ΚΠΙΣΝ Μ.Α.Ε. λήγει την Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022.

Πηγή Μάκης Αποστόλου, FnB Daily