Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
27.02.2021, 13:28

Γρηγόρης: Υλοποιεί δυναμικό πλάνο ανάπτυξης σε Αττική, Β. Ελλάδα και νησιά

Γρηγόρης: Υλοποιεί δυναμικό πλάνο ανάπτυξης σε Αττική, Β. Ελλάδα και νησιά

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει συρρικνώσει σημαντικά τον τζίρο των επιχειρήσεων εστίασης, καθώς οι καταναλωτές προτιμούν την κατανάλωση στο σπίτι και τις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Η αύξηση του takeaway και του delivery, που καταγράφουν διάφορες επιχειρήσεις εστίασης, δεν μπορεί να καλύψει τη ζημιά που έχουν υποστεί οι εταιρείες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς η κατανάλωση με φυσική παρουσία έχει την μερίδα του λέοντος στις επιχειρήσεις. Ωστόσο υπάρχουν επιχειρήσεις, που μέσα στο δυσμενές αυτό κλίμα, βλέπουν ευκαιρίες και αναπτύσσονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Γρηγόρης. 

ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Η εταιρεία, μέσω franchise, συνεχίζει τη δυναμική επέκταση στην αγορά, με απώτερο στόχο την αύξηση του μεριδίου της. "Το 2021 αναμένεται να υλοποιήσουμε ένα φιλόδοξο και δυναμικό πλάνο ανάπτυξης, μέσω της επέκτασης των καταστημάτων μας σε Αττική, Βόρεια Ελλάδα και σε νησιά της χώρας", αναφέρουν πηγές της εταιρείας στο Horeca Open. 

SELF SERVICE

Η γνωστή εταιρεία, ανταποκρινόμενη στα κελεύσματα της αγοράς, διευρύνει τις εναλλακτικές που μπορεί να διαθέσει στον πελάτη για την παραγγελιοληψία μέσω των φυσικών καταστημάτων και το online κανάλι. 

ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στα καταστήματα Γρηγόρης υπάρχει πρόβλεψη ή σχεδιασμός για πράσινες αλλαγές, όπως, για παράδειγμα, εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς η εταιρεία βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση των βέλτιστων πρακτικών. Επίσης, η εταιρεία μελετά, τόσο την χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον, όσο και τους τρόπους διαχείρισης των οργανικών αποβλήτων. 


ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Η εταιρεία επίσης, αναθεωρεί τους χώρους των καταστημάτων της. Σε αυτό το πλαίσιο, οι αλλαγές και βελτιώσεις που προγραμματίζει, έχουν σαν βασικό στόχο να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.