Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
27.02.2021, 11:58

Α. Σταύρου (Κ.Grill): Έως τον Μάιο νέο κατάστημα στη Νέα Κηφισιά

Α. Σταύρου (Κ.Grill): Έως τον Μάιο νέο κατάστημα στη Νέα Κηφισιά

Παρά την πανδημία του κορωνοϊού, υπάρχουν επιχειρήσεις στην εστίαση που αναπτύσσονται και ξεδιπλώνουν το επεκτατικό τους πλάνο. Μία από αυτές είναι και η K. Grill. Όπως αποκαλύπτει ο Αντώνης Σταύρου, ιδιοκτήτης της Kastelorizo Group στο σημερινό Horeca, "έως το αργότερο τον Μάιο θα έχει ανοίξει νέο κατάστημα K. Grill στην Νέα Κηφισιά. Το συγκεκριμένο είδος καταστήματος πηγαίνει καλά, παρά την πανδημία. Ο τζίρος που έχει καταγραφεί μέσω του delivery είναι σημαντικός και η πτώση, συγκριτικά με τα άλλα καταστήματα της Kastelorizo Group, είναι μικρότερη". 

"ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ FRANCHISE"
Ο κ. Σταύρου σημειώνει πως, "υπήρχαν και υπάρχουν σκέψεις για franchise. Ωστόσο σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας είναι ο έλεγχος της ποιότητας. Είναι δύσκολο να βρεις κατάλληλους συνεργάτες που δεν θα επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα του φαγητού. Ο έλεγχος που έχεις όταν τα καταστήματα σου ανήκουν είναι διαφορετικός. Οπότε, θεωρώ πως το franchise είναι ένας τρόπος ανάπτυξης του brand, όμως ενδείκνυται περισσότερο σε καφέ, παρά στα εστιατόρια. Στο φαγητό βασικό ρόλο διαδραματίζει η ποιότητα". 

INFO-Κ.GRILL

Καλλιθέα
Βούλα

ΑΥΞΗΣΗ DELIVERY"
"Το κανάλι του delivery έχει αυξητικές τάσεις. Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε συνεχώς αυξάνονται, ενώ δεν περίμενα τα καταστήματα στα αστικά κέντρα να είχαν τόση δουλειά. Ωστόσο η πτώση αγγίζει το 70%. Μόνο 20-30% του συνολικού τζίρου, που θα πραγματοποιήσουν τα φυσικά καταστήματα, αντισταθμίζεται από το ηλεκτρονικό κανάλι πωλήσεων", εκτιμά ο κ. Σταύρου. 

INFO – KASTELORIZO GROUP
Καστελόριζο, Κηφισιά
Καστελόριζο Βάρκιζα
Ορίζοντες, Λυκαβηττός
Όμικρον, Κηφισιά
Ρακί Μεζέ, Καλλιθέα
Κ. Grill, Τζιτζιφιές
Μezze, Γλυφάδα
Ramino, Γλυφάδα
K. Grill, Βούλα
Ζουμπουρλού, Ψυρρή
Omnivore, Πλ. Αγίας Ειρήνης