Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
27.12.2021, 09:00

ΗΠΑ: Υποχρεωτική η τρίτη δόση εμβολίου για εργαζόμενους μεγάλης αλυσίδας

ΗΠΑ: Υποχρεωτική η τρίτη δόση εμβολίου για εργαζόμενους μεγάλης αλυσίδας

Ο Danny Meyer, επικεφαλής του Union Square Hospitality Group, δήλωσε ότι σύντομα θα αρχίσει να απαιτεί από τους πελάτες εστιατορίων να αποδεικνύουν ότι έλαβαν ενισχυτικό εμβόλιο Covid για να δειπνήσουν σε εσωτερικούς χώρους.

Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι με τρεις δόσεις και η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ αμέσως, ανακοίνωσε ο Meyer στο «Squawk Box» του CNBC.

Η απόφαση έρχεται εν μέσω μιας νέας αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 λόγω της εξαιρετικά μεταδοτικής παραλλαγής όμικρον. Το στέλεχος του κορονοϊού έχει την ικανότητα να μολύνει ακόμη και εκείνους που έχουν εμβολιαστεί.

Από την Τετάρτη, η USHG με έδρα τη Νέα Υόρκη ζητά από όλα τα μέλη του προσωπικού να λάβουν το τρίτο εμβόλιο του Covid εντός 30 ημερών, είπε ο Meye

Η USHG έχει μεγάλη παρουσία στη Νέα Υόρκη.

Ο Meyer είναι επίσης ιδρυτής του Shake Shack και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου. Ωστόσο, είπε ότι η αλυσίδα fast-casual burger θα πάρει τη δική της απόφαση σχετικά με τα booster.