Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
03.12.2021, 09:00

Burger King: Μειώνει το μενού για πιο γρήγορο drive-thru

Burger King: Μειώνει το μενού για πιο γρήγορο drive-thru

Το σχέδιο ανάκαμψης της Burger King στις ΗΠΑ θα περιλαμβάνει περικοπή του μενού, καθώς φαίνεται να επιταχύνει το drive-thru.

Οι χρόνοι έχουν αυξηθεί τους τελευταίους εννέα έως 12 μήνες, σύμφωνα με τον Jose Cil, CEO της μητρικής εταιρείας της αλυσίδας.

Το Burger King δεν είναι η μόνη αλυσίδα που βλέπει τους χρόνους να την πιέζουν, καθώς οι πελάτες επιλέγουν το drive-thru, λόγω της πανδημίας.

"Εργαζόμαστε για την απλοποίηση των διαδικασιών που έχουν γίνει λίγο πολύ περίπλοκες και την καλύτερη δουλειά όσον αφορά τη σχεδίαση του μενού, ώστε να διευκολύνουμε τους πελάτες στο drive-thru, ιδίως στη λήψη αποφάσεων", είπε ο Cil.

Δεν διευκρίνισε τι ακριβώς θα κοπεί από το μενού.

Νωρίτερα φέτος, ο Cil εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόδοση της Burger King στις ΗΠΑ. Το τρίτο τρίμηνο, οι πωλήσεις ιδίων καταστημάτων της αλυσίδας στις ΗΠΑ συρρικνώθηκαν κατά 1,6%, αλλά οι ανταγωνιστές McDonald's και Wendy's κατέγραψαν αύξηση .