Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
02.12.2021, 09:00

Shake Shack: Ανέκαμψε αργά από τον Covid-19 και τρέχει για drive-thru

Shake Shack: Ανέκαμψε αργά από τον Covid-19 και τρέχει για drive-thru

Η ανάκαμψη του Shake Shack από τον Covid-19  ήταν πιο αργή από τους ανταγωνιστές της, εν μέρει επειδή η επωνυμία δεν διαθέτει μοντέλο drive-thru, το οποίο θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικά πρόσθετα έσοδα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε για πρώτη φορά την πρόθεσή της να προσθέσει drive-thrus και pickup τον Μάιο του 2020, μόλις δύο μήνες μετά τις πρώτες μεγάλες διακοπές λειτουργίας που σχετίζονται με τον COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλαξαν τις συνήθειες των καταναλωτών σχεδόν εν μία νυκτί. Η εταιρεία στοχεύει αγορές όπως οι προαστιακές περιοχές του Κάνσας Σίτι, του Ορλάντο και του Ντιτρόιτ.

"Πρόκειται για αγορές με έντονο ενδιαφέρον, όπου μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε τις γνώσεις μας, να προσαρμοστούμε και να προσθέσουμε στον διάλογο αυτής της εξελισσόμενης νέας μορφής για εμάς", είπε ο Garutti, CEO της εταιρείας.

Με την ενσωμάτωση του μοντέλου drive-thru και των δυνατοτήτων ψηφιακής παραγγελίας, η εταιρεία ελπίζει σε ταχύτερη ανάκαμψη.

Το Shake Shack θα ανοίξει το πρώτο drive-thru στις 6 Δεκεμβρίου στο Maple Grove της Μινεσότα. Το εστιατόριο, που βρίσκεται σε ένα υπαίθριο εμπορικό κέντρο, περιλαμβάνει έναν ψηφιακό πίνακα μενού, ένα σύστημα παραγγελιών σε δύο λωρίδες και ένα ξεχωριστό παράθυρο παραλαβής. Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν ενώ βρίσκονται στις λωρίδες οδήγησης ή να παραγγείλουν εκ των προτέρων μέσω της εφαρμογής και του ιστότοπου της εταιρείας.

Η αλυσίδα fast casual στοχεύει σε 10 drive-thrus το 2022 καθώς και σε 45 έως 50 νέα καταστήματα.