Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
17.11.2021, 09:00

Τα μπριζολάδικα Blacklock κάνουν το επόμενο βήμα

Τα μπριζολάδικα Blacklock κάνουν το επόμενο βήμα

Η μικρή αλυσίδα ψητοπωλείων Blacklock ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ανοίξει το τέταρτο εστιατόριό της - το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα - ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να γίνει πιο φιλική προς τον πλανήτη και να αποκτήσει την πιστοποίηση B Corp.

Το γνωστό μπριζολάδικο του Λονδίνου, που προτιμάει να ανοίγει σε υπόγεια, φαίνεται να επεκτείνεται και να κάνει τα επόμενα βήματα.

Το νέο Blacklock είναι αξιοσημείωτο, καθώς σηματοδοτεί μια εκ νέου επιβεβαίωση των πρακτικών βιωσιμότητας του ομίλου. Μέσα στο lockdown δεσμεύτηκε να φυτεύει ένα δέντρο για κάθε πελάτη που τρώει σε ένα από τα εστιατόρια και σήμερα έχει περισσότερα από 125.000 φυτεμένα. Τώρα ο όμιλος λέει ότι "ξεκίνησε το ταξίδι προς το καθεστώς B Corp", μια πιστοποίηση που διασφαλίζει ότι μια επιχείρηση επιτυγχάνει τα υψηλότερα κοινωνικά και περιβαλλοντικά πρότυπα, λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο της διακυβέρνησης μιας εταιρείας, των εργαζομένων, της κοινότητας, του περιβάλλοντος και των πελατών.

Ως μέρος αυτού, η Blacklock υιοθετεί μια προσέγγιση "ολόκληρου ζώου" στο κρέας της και θα σερβίρει ελαφρώς λιγότερο χρησιμοποιούμενα κομμάτια, συμπεριλαμβανομένης της μπριζόλας του Ντένβερ.

Ο ιδρυτής της Blacklock, Gordon Ker, δήλωσε ότι: "Ήταν δύο δύσκολα χρόνια για όλους και είμαστε ενθουσιασμένοι. Ανυπομονούμε, μεγαλώνουμε ξανά και ανοίγουμε το τέταρτο εστιατόριο μας στην καρδιά του Covent Garde".