Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
12.11.2021, 12:00

Η Reef και η C3 συνεργάζονται για τις Ghost κουζίνες

Η Reef και η C3 συνεργάζονται για τις Ghost κουζίνες

Η Reef και η C3 συνεχίζουν να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους. Ήδη, οι μάρκες C3 λειτουργούν σε κουζίνες Reef. Η συμφωνία προβλέπει ότι οι κουζίνες μπορούν να παράγουν τρόφιμα από μία έως έξι επιλογές C3, που περιλαμβάνουν το Umami Burger, το Krispy Rice και το Sam's Crispy Chicken.

Ο Sam Nazarian, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της C3, δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη ότι το μοντέλο του Reef ήταν ιδανικό για το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών του C3.

Το C3 στοχεύει τη Gen Z και τους millennial καταναλωτές ως μέρος μιας παγκόσμιας στρατηγικής επέκτασης που επικεντρώνεται σε πολλά κανάλια.

Η Reef, η οποία διαθέτει ένα δίκτυο χώρων στάθμευσης σε όλη τη Βόρεια Αμερική και αναπτύσσει μικρές, φορητές κουζίνες, προσφέρει στη C3 τη δυνατότητα ταχείας επέκτασης σε αστικές αγορές σε όλες τις ΗΠΑ. Τον Οκτώβριο, η Reef διαχειριζόταν περίπου 450 κουζίνες στις ΗΠΑ και σχεδιάζει να επεκταθεί σε πάνω από 800 μέχρι το τέλος του έτους.

Οι λεγόμενες Ghost ή Virtual κουζίνες επιτρέπουν στα εστιατόρια να ετοιμάζουν γεύματα για παράδοση κατ’ οίκον, χωρίς να γίνεται χρήση των χώρων του εστιατορίου. Οι σχετικές υπηρεσίες παρέχονται μόνο μέσω πλατφορμών κατ’ οίκον παράδοσης όπως η DoorDash ή η Grubhub στις χώρες που δραστηριοποιούνται.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα εταιρείας που παρέχει υπηρεσίες Ghost κουζίνας, η C3, έχει ήδη καταγράψει διπλάσια ζήτηση το τελευταίο χρονικό διάστημα.