Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
11.11.2021, 10:18

Νερό από bamboo & yuzu

Νερό από bamboo & yuzu

Στην τοποθέτηση του Juno Bamboo Water και εκτός Βρετανίας εστιάζει ο Guillaume Poncet, ιδρυτής της εταιρείας, εστιάζοντας, παράλληλα, στον εμπλουτισμό του portfolio και με νέα προϊόντα με βάση τα φύλλα bamboo και το yuzu.
"Tο νερό από bamboo και yuzu είναι μια ιδέα που είχα, όταν ήμουν στην Ασία, όπου εκεί χρησιμοποιούν πολύ τα φύλλα bamboo, γιατί είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και στην αποτοξίνωση του οργανισμού", επεσήμανε στο FnB Daily ο κ. Poncet, υπογραμμίζοντας ότι, στόχος ήταν να παραχθεί ένα, "υγιεινό προϊόν απαλλαγμένο από συντηρητικά, τεχνητά γλυκαντικά".
Τα φύλλα bamboo εμποτίζονται στο νερό, όπου προστίθεται ο χυμός από yuzu και ανθρακικό.
Η εταιρεία συμμετέχει για πρώτη φορά σε έκθεση του βεληνεκούς της Restaurant & Takeaway Innovation Expo,  καθώς είναι σε αναζήτηση συνεργάτη, που να μπορεί να τοποθετήσει το προϊόν και στα ράφια καταστημάτων εκτός Βρετανίας, ενώ στα άμεσα σχέδια είναι και η παραγωγή προϊόντων με βάση τις ίδιες πρώτες ύλες, όπως είναι τα μπισκότα.