Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
25.10.2021, 12:00

Το Buffalo Wild Wings στρέφεται σε ρομπότ λόγω έλλειψης προσωπικού

Το Buffalo Wild Wings στρέφεται σε ρομπότ λόγω έλλειψης προσωπικού

Το Buffalo Wild Wings δοκιμάζει ένα ρομπότ που μαγειρεύει φτερά κοτόπουλου, καθώς υπάρχει πρόβλημα με το προσωπικό στην εστίαση.

Η αλυσίδα τεστάρει την πιο πρόσφατη έκδοση του αυτοματοποιημένου ψησίματος Flippy, που ονομάζεται "Wingy". Το Wingy θα εγκατασταθεί αργότερα σε μια johst kitchen, πριν φτάσει σε ένα πραγματικό Buffalo Wild Wings το επόμενο έτο.

Περισσότερα εστιατόρια έχουν στραφεί στον αυτοματισμό πρόσφατα εν μέσω μιας ιστορικής κρίσης προσωπικού. Η Miso Robotics, κατασκευαστής του Flippy, είπε ότι το ρομπότ κάνει τις λειτουργίες της κουζίνας πιο αποτελεσματικές και απελευθερώνει το προσωπικό να αλληλεπιδρά περισσότερο με τους επισκέπτες.

"Από την πρώτη μέρα, η Flippy Wings θα μαγειρεύει περισσότερο φαγητό με λιγότερα απόβλητα και θα εξοικονομεί προσωπικό", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Miso, Mike Bell.

Το Flippy WingsFlippy Wings μπορεί να αυξήσει τις ταχύτητες παραγωγής τροφίμων έως και 20%.

Οι εργαζόμενοι τοποθετούν άψητο φαγητό σε έναν κάδο. Το Wingy θα το αναγνωρίσει, θα το μαγειρέψει και θα το τοποθετήσει σε ένα χώρο αποθήκευσης.