Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
15.10.2021, 12:00

Ο McDonald's θα δοκιμάσει το McPlant

Ο McDonald's θα δοκιμάσει το McPlant

Ο McDonald's θα δοκιμάσει το φυτικό μπιφτέκι McPlant, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Beyond Meat, σε οκτώ αμερικανικά εστιατόρια τον επόμενο μήνα.

Η δοκιμή είναι το τελευταίο βήμα στην επιφυλακτική πορεία των McDonald's για να προσθέσει φυτικό κρέας στο μενού. Η εταιρεία αφιέρωσε χρόνο για να μάθει περισσότερα ακόμη και όταν άλλες αλυσίδες γρήγορου φαγητού έτρεξαν να προσθέσουν το μοντέρνο είδος στα μενού τους. Για παράδειγμα, η αντίπαλος Burger King, που ανήκει στη Restaurant Brands International, πρόσθεσε το Impossible Whopper στο μενού πριν από περισσότερα από δύο χρόνια.

Ξεκινώντας από τις 3 Νοεμβρίου, οι πελάτες της McDonald's σε ορισμένες περιοχές, μπορούν να παραγγείλουν το McPlant για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τα συστατικά του περιλαμβάνουν μπιζέλια, ρύζι και πατάτες, και το burger McPlant θα περιλαμβάνει μαγιονέζα και μια φέτα αμερικανικού τυριού, ενώ θα μαγειρεύεται στις ίδιες σχάρες με τα κλασικά μπιφτέκια.