Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
12.10.2021, 09:00

H BurgerFi μεγαλώνει απότομα

H BurgerFi μεγαλώνει απότομα

Η BurgerFi έκλεισε τη Δευτέρα οριστική συμφωνία για την απόκτηση του Anthony's Coal Fired Pizza & Wings από την L Catterton για περίπου $161,3 εκατομμύρια

Η συναλλαγή αποτελεί μέρος της στρατηγικής της BurgerFi να γίνει μια πλατφόρμα με πολλά εμπορικά σήματα, δήλωσε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της BurgerFi, Ophir Sternberg. Με την προσθήκη του Anthony's, το οποίο έχει 61 τοποθεσίες, η BurgerFi θα έχει 177 εστιατόρια στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

"Είμαστε σε καλή θέση για να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της υπάρχουσας μάρκας BurgerFi και να αξιοποιήσουμε την κλίμακα μας για να ξεκλειδώσουμε την αξία από τις στρατηγικές εξαγορές. Η εστίασή μας σε κορυφαίες επώνυμες μάρκες μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε εμπειρογνωμοσύνη, δυνατότητες και βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς", δήλωσε ο Sternberg.

Οι πωλήσεις εστιατορίων σε όλο το σύστημα αυξήθηκαν κατά 63% σε ετήσια βάση σε πάνω από $44 εκατομμύρια κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Η αλυσίδα burger θα επωφεληθεί επίσης από την ισχυρή παρουσία του Anthony στη Φλόριντα.