Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
07.10.2021, 12:00

Brinker International: Σχεδιάζει αύξηση μισθού στα $18 την ώρα

Brinker International: Σχεδιάζει αύξηση μισθού στα $18 την ώρα

Η Brinker International σχεδιάζει να αυξήσει τις ωριαίες αποδοχές των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων των tip, στα $18 μέχρι το οικονομικό έτος 2023.

Ο όμιλος εστιατορίων σχεδιάζει επίσης να αυξήσει την αμοιβή του γενικού διευθυντή της Chili σε $100.000 το χρόνο, μέχρι το οικονομικό έτος 202.

Η Brinker έχει ήδη σημειώσει πρόοδο προς αυτούς τους στόχους, αυξάνοντας την ωριαία αμοιβή στους υπαλλήλους της , στα $16,95 το 2021, σύμφωνα με την έκθεση. Η εταιρεία έδωσε επίσης $3,8 εκα σε μπόνους διατήρησης σε ωριαίους υπαλλήλους και προώθησε 2.011 υπαλλήλους σε διευθυντικές θέσεις ως επικεφαλής βάρδιας.

Η εταιρεία εκτιμά ότι με τις αυξήσεις αυτές θα προσελκύσει περισσότερους υπαλλήλους και θα διασφαλίσει ότι οι λειτουργίες σε επίπεδο εστιατορίου εξελίσσονται ομαλά. Οι εταιρείες που διατηρούν επιτυχώς τους εργαζόμενους τους προσφέρουν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικές αμοιβές και παροχές για την υγεία και την ευεξία. Αυτές οι εταιρείες ανοίγουν επίσης έναν σαφή δρόμο ανόδου για τους εργαζόμενους που θέλουν να κάνουν καριέρα στη βιομηχανία εστιατορίων.

"Ενώ τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ από εκεί που ήταν τον Μάρτιο, υπάρχουν προβλήματα εκεί που δεν έχουμε εστιατόρια πλήρως στελεχωμένα", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Brinker International, Wyman Roberts.