Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24.09.2021, 10:38

H Morissons επεκτείνεται στο HoReCa

H Morissons επεκτείνεται στο HoReCa

Με την online platform, StarStoch, συνεργάστηκε η Morrisons, με σκοπό να προσφέρει τις επαγγελματικές συσκευασίες, που είχε στα καταστήματά της, στο HoReCa, διαχωρίζοντας τη δραστηριότητά της στα δύο κανάλια πωλήσεων.
Συγκεκριμένα, η Morrisons ξεκίνησε να προμηθεύει εστιατόρια και pubs για πρώτη φορά, καθώς επεκτείνει το τμήμα χονδρικής, διαθέτοντας περισσότερες από 1.500 σειρές προϊόντων, κρέας, ψάρι, γαλακτοκομικά, προϊόντα παντοπωλείου, κατεψυγμένα προϊόντα και αρτοποιεία, σε επιλεγμένα σημεία HoReCa.
Η γκάμα, η οποία έχει επιμεληθεί για τον τομέα της φιλοξενίας, περιλαμβάνει προϊόντα από την προσφορά, καθώς και προϊόντα με ετικέτα και επώνυμα προϊόντα.
Ο όμιλος StarStock ξεκίνησε στις 5 Αυγούστου και έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 1.000 πελάτες. Αρχικά, ξεκίνησε να πουλάει μόνο αλκοολούχα και αναψυκτικά, σε συνεργασία με προμηθευτές, όπως η Coca-Cola, η Britvic και η Bacardi.