Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24.09.2021, 09:00

Η Lavazza θα ανοίξει 1.000 νέα καταστήματα στην Κίνα

Η Lavazza θα ανοίξει 1.000 νέα καταστήματα στην Κίνα

Η Lavazza θα ανοίξει 1.000 νέα καταστήματα στην Κίνα ως το 2025. Συγκεκριμένα, ήρθε σε συμφωνία με την κινεζική Yum China Holdings Inc. για το άνοιγμα 1.000 νέων καταστημάτων στην Κίνα ως το 2025.

Οι δύο εταιρείες ήρθαν σε συμφωνία για την επέκταση της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας τους, με το συνολικό ποσό της επένδυσης να ανέρχεται στα 200 εκ. δολάρια.

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο κατάστημα με το σήμα της Lavazza στην Κίνα άνοιξε στην πόλη της Σανγκάης το 2020 και από τότε οι δύο εταιρείες έχουν προχωρήσει στο άνοιγμα ακόμα 20 καταστημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δύο εταιρειών, το επενδυτικό πλάνο περιλαμβάνει την επέκταση του δικτύου της Lavazza στην κινεζική αγορά, δίνοντας έμφαση σε πόλεις με μεγαλύτερο πληθυσμό, ενώ παράλληλα θα επιδιωχθεί επιδιώκεται η ύπαρξη διαφορετικών τύπων καταστημάτων ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τέλος, οι δύο εταιρείες συμφώνησαν να συνεχίσουν την προώθηση των προϊόντων λιανεμπορίου της Lavazza στην ηπειρωτική Κίνα.