Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
10.04.2021, 18:42

Dine Brands Global: Κοτόπουλο μόνο για delievery μέσω συνεργασίας με τα ...Applebee's

Dine Brands Global: Κοτόπουλο μόνο για delievery μέσω συνεργασίας με τα ...Applebee's

Η Dine Brands Global είναι ένα από τα πρώτα brands που λανσάρουν τη λεγόμενη ψηφιακή κουζίνα. Ειδικότερα, η εταιρεία ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών delivery προϊόντων που μαγειρεύονται στην κουζίνα της. Μάλιστα, προχωρά στο λανσάρισμα νέων μπουκιών κοτόπουλου και φτερούγων, τα οποία είναι μαριναρισμένα με καλαμποκέλαιο, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Η εταιρεία συνεργάζεται με την Applebee's, και ειδικότερα με τα 1.300 καταστήματα της γνωστής αλυσίδας με την επωνυμία "Neighborhood Grill & Bar". Μάλιστα, η εταιρεία συνεργάζεται και με την Uber Eats για την παράδοση των προϊόντων της. 

ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ DELIVERY
Οι υπηρεσίες της Dine Brands Global είναι διαθέσιμες μόνο μέσω delivery και μάλιστα σε αποκλειστική συνεργασία με την Uber Eats. H εταιρεία εκτιμά πως η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει τις καταναλωτικές συνήθειες και ο κλάδος του delivery θα συνεχίσει να αναπτύσσεται τα επόμενα χρόνια, για αυτό και προβαίνει σε αυτές τις συνεργασίες με το concept της ψηφιακής κουζίνας. 

ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Το μενού είναι διαθέσιμο από την χαμηλή τιμή των $15, με στόχο την αύξηση των παραγγελιών και την προτίμηση των καταναλωτών. Επίσης, μία ακόμη προσφορά που κάνει η εταιρεία έχει να κάνει με το κόστος μεταφοράς των παραγγελιών, το οποίο είναι δωρεάν, καθώς επιβαρύνει μόνο την ίδια. 

ΧΑΜΗΛΑ ΚΟΣΤΗ, ΥΨΗΛΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΕΡΔΟΥΣ
Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο concept δεν έχει υψηλά λειτουργικά κόστη, καθώς αυτά εντοπίζονται μόνο στη λειτουργία της κουζίνας και στη διαχείριση των παραγγελιών. Το γεγονός αυτό, κάνει την εταιρεία να εκτιμά πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια κέρδους. Εφόσον υπάρξει θετική ανταπόκριση από τους καταναλωτές, τότε τα κέρδη αναμένεται να είναι μεγαλύτερα, συγκριτικά με τη λειτουργία ενός φυσικού καταστήματος.