Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
16.09.2021, 09:00

Πήγε με πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού για να φάει σε εστιατόριο...

Πήγε με πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού για να φάει σε εστιατόριο...

Τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού δεν είναι μόνο ελληνική υπόθεση... Στη χώρα μας φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν από επαγγελματίες, όπου έγινε υποχρεωτικός εμβολιασμός. Μια ιστορία όμως από τη Σιγκαπούρη, έρχεται να μας δείξει ότι το φαινόμενο δεν είναι μόνο ελληνικό.

Ένας 30χρονος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για πλαστογραφία και αυτό, γιατί φέρεται να άλλαξε το έντυπο εμβολιασμού για να καταφέρει να δειπνήσει σε γνωστό εστιατόριο της Σιγκαπούρης.

Αφού ο υπάλληλος έλεγξε το έντυπο του άνδρα από τον γιατρό και υποψιάστηκε ότι θα μπορούσε να ήταν πλαστό, του ζήτησε νααποχωρήσει από το εστιατόριο.

Ο άντρας συμμορφώθηκε και το μέλος του προσωπικού ανέφερε αργότερα το θέμα στην αστυνομία.

"Μέσα από έρευνες αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης διαπίστωσαν την ταυτότητα του άνδρα και συνελήφθη στις 14 Σεπτεμβρίου", ανέφερε η αστυνομία.

Τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας αναφέρουν ότι είναι από τους πρώτους που κατηγορήθηκαν για παραποίηση του εμβολιασμού με σκοπό να του επιτραπεί να δειπνήσει σε χώρο φαγητού.

Ο κανόνας που ισχύει, είναι ανάλογος με όσα ισχύουν στην Ελλάδα. Δηλαδή οι εμβολιασμένοι κατά του Covid-19 επιτρέπεται να δειπνήσουν σε όλα τα εστιατόρια.