Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
07.09.2021, 09:00

Σιγκαπούρη: Μεγιστάνας των εστιατορίων εκτιμά ότι η βιομηχανία θα αλλάξει για πάντα από τον Covid

Σιγκαπούρη: Μεγιστάνας των εστιατορίων εκτιμά ότι η βιομηχανία θα αλλάξει για πάντα από τον Covid

Μεγιστάνας των εστιατορίων της Σιγκαπούρης λέει ότι η βιομηχανία θα αλλάξει για πάντα από τον Covid.

Το Unlisted Collection του Mr Loh βρίσκεται πίσω από μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια στη Σιγκαπούρη, καθώς και boutique ξενοδοχεία και εστιατόρια σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως το Λονδίνο και η Σαγκάη.

Στη Σιγκαπούρη, ο όμιλος υπερηφανεύεται για το Zen - το οποίο κέρδισε το τρίτο αστέρι Michelin πριν λίγο καιρό, αλλά και για άλλα εστιατόρια.

Μίλησε πρόσφατα στο Bloomberg News και όπως είναι φυσικό οι απόψεις του έχουν ιδιαίτερη σημασία. 

"Αναπόφευκτα, τα εστιατόρια θα πρέπει να κάνουν κάποιες μεγάλες αλλαγές. Όποιος υποθέτει ότι τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό, πιθανότατα θα υποστεί ένα σοκ.

Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Έχουμε άφθονα σχέδια έκτακτης ανάγκης, όσον αφορά το τι πρέπει να κάνουμε, ακόμη και για τη ραγδαία μείωση του κόστους πολύ γρήγορα εάν προκύψει ανάγκη. Μπορώ να προβλέψω ακόμη, ότι και μέρη με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού πιθανόν να χρειαστούν lockdown.

Ενθαρρύνω όλα τα εστιατόριά να δημιουργήσουν ένα μεγαλύτερο αποθεματικό μετρητών σε όλα τα επιχειρηματικά τους σχέδια έκτακτης ανάγκης και προσπαθώ να βεβαιωθώ ότι το προσωπικό είναι ψυχολογικά προετοιμασμένο. 

Ένα από τα πράγματα που εξετάζουμε ως ομάδα, επίσης, είναι να κάνουμε μια κουζίνα cloud. Αυτές οι ροές εσόδων θεωρητικά θα πρέπει να μπορούν να συνεχιστούν".