Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
21.06.2022, 12:00

Άνοιξε το πρώτο ψηφιακό "Panera To Go"

Άνοιξε το πρώτο ψηφιακό "Panera To Go"

Η Panera Bread, η οποία λειτουργεί 2.118 αρτοποιεία-καφέ σε 48 πολιτείες και στο Οντάριο του Καναδά με τις επωνυμίες Panera Bread και Saint Louis Bread Co., άνοιξε το πρώτο της "Panera To Go", μια νέα μορφή εστιατορίου που προσφέρει ψηφιακή ευκολία για παραγγελίες. Το εστιατόριο με έδρα το Σικάγο είναι το πρώτο από τα τρία δοκιμαστικά σημεία "Panera To Go" που έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν φέτος.

Το Panera To Go είναι ένα εστιατόριο αποκλειστικά ψηφιακό, με μειωμένο front of house, όπου οι πελάτες και οι οδηγοί παράδοσης μπορούν εύκολα να παραλαμβάνουν παραγγελίες από ειδικά ράφια παραλαβής και παράδοσης. Σχεδιασμένο για πυκνοκατοικημένες περιοχές που δεν μπορούν να φιλοξενήσουν ένα εστιατόριο dine-in, η νέα μορφή επιτρέπει στην Panera να ανταποκριθεί στη ζήτηση σε αυτές τις περιοχές.

Οι εργαζόμενοι του Panera To Go επικεντρώνονται αποκλειστικά στην ικανοποίηση των αναγκών ενός επισκέπτη εν κινήσει και η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει δύο επιπλέον τοποθεσίες Panera To Go στην Καλιφόρνια και την Ουάσινγκτον.

"Προσπαθούμε να διευκολύνουμε τους επισκέπτες μας να έχουν πρόσβαση στο μενού της Panera. Το Panera To Go δημιουργεί ένα ακόμη σημείο πρόσβασης, μέσω γρήγορης παραλαβής ή παράδοσης, σε τοποθεσίες όπου η Panera δεν έχει λειτουργήσει ιστορικά", δήλωσε ο Eduardo Luz, Chief Brand & Concept Officer.

Από το τέλος του 2021, το 44% των τοποθεσιών της Panera περιλάμβανε drive-thru και η εταιρεία καινοτομεί συνεχώς για να προσθέσει νέα σημεία, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για φαγητό εκτός καταστήματος.